|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolesarska prikolica
16.4.2006 10:29:45   
tina104
Zanima me, ali ima katera to in kako se obnese. Mojemu user posted image  se ful dopade in bi to kupil, jaz še nisem v živo nikogar videla, ki bi to imel.
Od kdaj naprej se lahko otrok vozi notri?

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolesarska prikolica
16.4.2006 23:16:26   
sjug
Poznam par, ki ima to prikolico. Mislim, da je bil njihov sin star okoli enega leta, ko so jo kupili. Sam on res veliko kolesari in malega prevaža naokoli, ker je pač tak tip. Tko da, če je tvojemu všeč in jo bo uporabljal, ga ti sam spodbudi. Fajn je, če so očki mal s svoji podmladkom in imamo mame mal cajta zase user posted image

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kolesarska prikolica
17.4.2006 7:44:24   
tina_klementina
Hojla!
Tudi mi nimamo te prikolice, zato ti ne morem iz prve roke povedat o izkušnjah. Sem pa te prikolice videla v Italiji, ob Gardskem jezeru, kjer je prava "kolesarska meka". Meni so se mi zdele tam prav luštne, vendar se mi zdi, da ne moreš primerjat razmer tam in tu v Sloveniji, zato se tudi ne bova odločila za njen nakup. Zakaj?  V  Italiji smo take prikoličarje srečevali na samih asfaltiranih poteh, na katerih pa je bilo motoriziranega prometa malo, in še ta, ki je bil, je bil zelo "fer" do kolesarjev (beri normalne hitrosti in normalno prehitevanje). Pri nas je kakšnih bolj poštenih vzponov po asfaltu malo (Vršič, Mangrt), pa še tam je taka katastrofa od prometa, da ne bi od takega skupnega kolesarjenja imela kaj dosti, ker bi me preveč skrbelo, da se mi kakšen bedak zabije od zadaj. Da bi pa tako prikolico, ki tehta 13 kg + teža otroka (ali dveh) vlekel z biciklom po kakšnih makadamskih vzponih, pa se mi zdi, da bi terjalo kar dosti moči.


(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kolesarska prikolica
17.4.2006 8:36:11   
Bostjan-1
Imam CTS Cabrioleta, vozim ga že več kot tri leta, sina sem pričel voziti pred njegovima dvema mesecema starosti. S prikolicami imam kar nekaj izkušenj in veliko koristnih informacij, za kar bi bil prostor tu malo omejen. Če te zanima kakšen ugoden nakup, lahko dobim določene modele po dilerski ceni in sem že za marsikoga posredoval. Tisto, kar prodajajo v Intersparu, pa nikar ne kupuj! Če te zanima kaj več, lahko pokličeš ali si jo prideš ogledat in mogoče preizskusiti, pa bo verjetno določitev za ali proti lažja. Svoj telefon ti sporočim preko e-maila, lahko pa se oglasiši  tudi na bohami@gmail.com. Poleg moje bi bilo možno videti še CTS Cougarja in Croozerja 535 (vsi so dvosedi).

Boštjan

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke
Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način...
10 mam je pokazalo nered v hiši
photo
10 pogumnih mam je delilo slike svojih domov v resničnem stanju. Imena so bila spremenjena zaradi zaščite nedolžnih.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?