Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE.......15. DAN (OH) 15.4.2006 11:13:39
|
|
|
|
dix
|
Jaz sem po sili v sebe stlačila dinjo, za kosilo bodo testenine, za večerjo pa tortica, prav prikladno za RD. Le kaj bi delala če bi na svoj RD morala cel dan jest sadje? Jutri bom že preživela v ponedeljek bom pa že nekje sfehtala šunko in hren!
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......15. DAN (OH) 15.4.2006 15:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček še od mene. jaz sem za zajtrk popila kavo, za kosilo sem jedla testenine, za večrjo pa si bom privoščila tiramisu.
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......15. DAN (OH) 15.4.2006 17:35:13
|
|
|
|
mama76
|
Meni včeraj ni ratalo držat lune do konca tako, da sem lepo fižolovko z rižem, danes pa polento z gobovo omako in paradižnikovo solato za večerjo pa košček čokolade, sladico bom preskočila, ker mi kilce kar na miru stojijo mislim, da je problem ker premalo pijem , lepe praznike, jutri me najberž ne bo tako, da v ponedeljek sporočin koliko sem se skrčila ...
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......15. DAN (OH) 15.4.2006 21:09:11
|
|
|
|
poliloni
|
Dix: VSE NAJBOLJŠE!!!! (Jaz imam pa na svoj roj.dan - 24., ravno sadnega, a bom nadoknadila takoj naslednji dan in šla ven na večerjo - na ribico, mnjaaam) Jaz sem bila danes na pici in zvečer potici! Ne vem pa, če ne bom kmalu še malo pice - ja, vem za danes sem bonus že izkoristila, pa še pozno je, a kaj ko je pa takoooo dobra.... Jutri pa sadje ( sem ga pozabila kupiti, pa še nedelja je jutri - imam le jabolka in nekaj grozdja: ( Če se mi bo dalo, bom vsaj regrat nabrala in to jedla za kosilo, a kaj ko bo brez jajčka in krompirja : ( )
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......15. DAN (OH) 15.4.2006 21:10:56
|
|
|
|
poliloni
|
Aja, pa še to - polenta se torej je na OH dan? (no, saj bi lahko sklepala po tem, ker je iz koruze). A kus-kus tudi? Ker mi testenine in pica že malo presedajo....
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......15. DAN (OH) 15.4.2006 21:28:40
|
|
|
|
lelaval
|
Pridne. A mislite na Veliko noč zdržat ob sadju? Ptem ste res pogumne. Šunka pa je na vrsti v ponedeljek. Jaz več ali manj jem kot ve (ker sem že zaključila z dieto z odločnimi), ampak jutri si zaslužim pravi velikonočni zajtrk - postila sem se po luni - in zdržala.
|
|
RE: POGUMNE.......15. DAN (OH) 17.4.2006 9:24:02
|
|
|
|
Mariposa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poliloni Aja, pa še to - polenta se torej je na OH dan? (no, saj bi lahko sklepala po tem, ker je iz koruze). A kus-kus tudi? Ker mi testenine in pica že malo presedajo.... A ni polenta na škrobni dan, glede na to,da je koruza tudi? Predvidevam, da je kus kus tudi Š dan
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?