Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 14.4.2006 22:04:15
|
|
|
|
Marogica
|
Statistični urad RS: Brina- trenutno 424 deklic s tem imenom , po pogostosti na 277. mestu Torej ne ravno pogosto ime. Sama ne poznam nobene, imam pa sina Brina (trenutno jih je 41)
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 14.4.2006 22:04:48
|
|
|
|
Jančika_
|
Poznam eno 7-letnico in eno 31-letnico s tem imenom.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 14.4.2006 22:07:25
|
|
|
|
dulcinea
|
A si probala najt stran s statistiko imen? Jst sm sicer pozabile kje je. Mal pobrskaj
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 14.4.2006 22:10:38
|
|
|
|
dulcinea
|
Ups...mal sm bla počasna. Kaj čmo... navadna telefonska linija
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 14.4.2006 22:22:46
|
|
|
|
KODA
|
ful mi je lepo ime. Nepoznam nobene,s tem imenom.
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 14.4.2006 22:41:48
|
|
|
|
sjug
|
Hm poznam malo psičko s tem imenom, pa ne našo ... Sicer so pa tudi dom. živali z mojim imenom. Drugače zelo lepo ime za deklico .
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 15.4.2006 0:06:58
|
|
|
|
Anonimen
|
www.stat.si
|
|
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 15.4.2006 0:16:55
|
|
|
|
lelaval
|
Naša 3 letna soseda ima tako ime.
< Sporočilo je popravil lelaval -- 15.4.2006 0:17:06 >
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 15.4.2006 7:48:29
|
|
|
|
paris
|
Ne poznam nobene osebe s tem imenom, torej ne more biti zelo pogosto ime, ker poznam res ogromno ljudi!
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 15.4.2006 13:35:49
|
|
|
|
klaja
|
Sestrična ima hčerko Brino (9 let). Prej sploh nismo vedeli, da takšno ime obstaja in tudi v naši okolici ni nobene s tem imenom. Mi je pa ime ful lepo in tamali ful paše.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 15.4.2006 13:47:11
|
|
|
|
arielca
|
Moja princeska je Brina . Poznam pa samo še tisto iz skupine BBT. Sicer pa delam v šoli in do zdaj nismo imeli še nobene.
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 15.4.2006 14:23:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ENO BRINO POZNAM BEŽNO..drgač bo pa mojmu sinu če bo sin ime brin. mam pa že hčerko tiso :)
|
|
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 15.4.2006 20:03:27
|
|
|
|
sazi
|
imenu Brina popularnost raste. Leta 2004 je bilo to ime med deklicami (rojenimi v tem letu) na 42. mestu - kar je takrat pomenilo 59 deklic s tem imenom. sicer pa vse te podatke najdeš na http://www.stat.si/doc/vsebina/imena_2004-1993_si.xls
|
|
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 15.4.2006 21:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri Tiborju je v vrtcu v skupini ena Brina. Ime je popularno zadnje čase in po moje, da bo še bolj.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 15.4.2006 21:59:54
|
|
|
|
LORELAJ
|
Moja hči je Brina, v letu 2004 v vipavski dolini sta bili rojeni samo 2 deklici s tem imenom, lani pa mislim, da nobena. Tudi če ji daš to ime bo še vedno posebno, ker jih je še vedno malo.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto je ime Brina? 18.5.2006 23:36:10
|
|
|
|
frrrr
|
v celem svojem življenju srečala samo eno Brino... nekje iz Celje, pa sedaj bo okrog 20 let stara
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?