|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   res zmedena
14.4.2006 21:03:24   
Tadeja 1976
Sploh ne vem kaj se mi dogaja.V sredo ko naj bi prišla M,je bil viden le roza izcedek na papirju,čez noč se jepojavila krvavitev, ki je bila prisotna tudi čez dan,morda je bila bolj vodena,pa tudi neka vlečljiva sluz je bila v njej, danes pa kot da bi bil zadnji dan. Me pa tud že vse tri dni skoz špika-neprijetno. Vsem lepe praznike!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: res zmedena
14.4.2006 21:33:46   
jasnika
nisem spremljala tvoje zgodbe, a test si že delala??
lp

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2006 8:24:37   
VITA74
naredi test in se boš prepričala, nekatere nosečke, v času ko bi morale dobiti M še nekaj mesec naprej po malem krvavijo - tko kot si ti opazila.
Preveri in držim pesti user posted image

LP user posted image

srečna

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2006 8:37:18   
Tejchy
Moja izkušnja....

Roza izcedek, ko naj bi prišla user posted image ... potem kak dan nič, nato pa user posted image ...

user posted image  user posted image  user posted image  ... kljub vsem znakom nosečnosti ( beri: v pričakovanju )
Vendar kot je rekla Blabloma je pri nekaterih tudi ta izcedek znak user posted image .
Držim pesti zate... pa javi nam rezultat!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2006 20:21:03   
kasija78
Tadeja, tudi pri meni user posted image  ni bilo cel teden, potem pa rahlo roza izcedek in sluz kot si opisala. Nisem bila prepričana, da to sploh je M. Sem naredila test in je -. Torej je bila M. Žal si nenavadnost M ne znam razložiti in pač upam, da ni to nič posebnega. Morda se je telo pripravljalo na kaj, kar se ni zgodilo?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2006 20:35:27   
Tadeja 1976
Tudi jaz sem danes naredila CB test,ki je bil negativen.Ta menstruacija je tako čudna,ko bi vsaj bila običajna,da bi takoj vedela pri čem sem,sedaj pa me skrbi če morda ni kaj narobe. Kasija 78 hvala da si se oglasila.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2006 21:19:20   
kasija78
V bistvu je mene tudi skrbelo, ampak sem se zaenkrat odločila, da ne bom več komplicirala. Ves čas nekaj računam, preračunavam, načrtujem, razmišljam ... in cela situacija načrtovanja user posted image  me že spravlja v obup. Zdaj bom počakala in ko bo, pač bo. Če bom slučajno kljub temu klicala ginekologinjo, ti povem, kaj bo rekla. Ampak mislim, da je ne bom klicala.

Čimprejšen user posted image  ti želim!

Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2006 22:23:39   
daisy23
tudi meni se user posted image vedno napove z izcedkom, ki je od roza do rjave barve.Tako, da sploh ne pridem na vrsto s kakim testom. Testu, ki ga hranim, bo kmalu potekel rok uporabe.  
Sem pa vsaki mesec boljuser posted image , ker nama ne uspe že eno leto.

Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2006 8:24:00   
Tadeja 1976
Daisy 23,jaz sem res psiho.Imam že enega user posted image ,ki tudi ni ratal v prvo,ampak v peto,pa nikoli nisem imela nobenih težav zuser posted image . Sedaj ko delamo na drugem tretji mesec pa se mi krvavitev čisto sfuži.Mislim da bo treba iti na dopust,morda za prvomajske pa bo kaj več sreče.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

baby
cupacups

kateri izdelki so vam najboljsi za otroka

hipp (26%)

mustela (18%)

jonsons (11%)

nivea (35%)

d&m (11%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!