|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi neuspeli ISCI!
14.4.2006 16:30:37   
Sulfinija
Pozdravljene!

Najprej vse skupaj prav lepo pozdravljam.Kot veste sem danes šla delat krvni test in dolgo,dolgo čakala na izvide.
Pred mano tri vstopijo vse ven pridejo user posted image ,le ena ne nato grem jaz in si vsedem bila je prijazna dr.Gavričeva in mi reče gospa žal mi je.
user posted image user posted image user posted image so kar po licih polzele,čeprav sploh pozitivnega rezultata nisem čakala vendar vseeno.
Nato pa sma takoj naredila bojni plan,ki je tak.Gospa pri tretjem IUI vam je bil najdem hortmon v krvi,za četrtim IUI ste naravno zanosili,sedaj je za vami neuspeli ISCI svetujem in, dam vam možnost dveh IUI in okrog mesece septembra ISCI.Žal smo začeli z premalo dozo gonala,smo mislili da bo bolje šlo,vendar meni je desen jajčnik totalno nereagiral in glede nato situacijo bomo drugič v drugem postopku začei z večjo dozo zdravil.Sedaj pa pri majski M peti dan moram priti v ambulanto na UZ da vidimo,če niso kake ciste na jajčnikh od stimulacije in nato gremo takoj v IUI postopek.Tkole drage moje to je najin,moj plan in sedaj le še ve pridno mislite name in nama držite pesti za naprej,ker grem že drug mesec novim zmagam nasproti.

Vse vas imam rada in mislim na vas!

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi neuspeli ISCI!
14.4.2006 16:35:32   
pilotgirl
Joj MOjca,kaj naj ti rečem? Žal mi je za t okar se ti dogaja,vidim pa da nisi vrgla puške v koruzo in tako je prav.Sej tud ta mesec bo kmalu naokoli pa bo . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 17:13:38   
Špela100
Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je, jokam s tabo, sem bila prepričana, da je uspelo.
Ne izgubi upanja, naslednji mesec v nov boj. Saj bo hitro, boš videla.
Obljubim, da ti bom krajšala čas.

tvoja prijateljica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2006 17:36:10   
vampirka
Mojčka, jaz sem ti že na Z.S. vse napisala...user posted image !!!
Rade te imamo in seveda držimo pesti za naprej in da boš čimprej user posted image ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 18:20:13   
pika74
mojca, ti si velika borka in prepričana sem, da boš vztrajala do koncauser posted image .

Držim pesti za drugič!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 19:41:19   
Elysabeth
Mojca....tudi meni je zelo žal....
Oprosti, ker sem tako redkobesedna, vendar danes ne morem nič pametnega iz sebe spravit, ker sem še sama čist na tleh....a za vsakim dežjem posije sonček...in tudi za naju bo enkrat, boš videla!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2006 19:47:04   
muki1
Ojej, Mojca. Spremljam tvojo kalvarijo, držim pesti in enkrat bo, še letos, verjemi. Boš vidla kakšno zlato detece boste imeli lepega dne.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2006 19:54:12   
ameli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2006 20:02:11   
Anonimen
Mojca glavo pokonci in s polno optimizma v novi boj! user posted image user posted image  Držimo pesti, da bo naslednjič uspelo!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2006 20:13:04   
Tia-na
Spremljam vaše zgodbe in vsakič, ko kateri uspe, sem vesela kot bi vas osebno poznala in vsakič, ko ne uspe, sem žalostna.

Ampak sej bo uspelo!!! Vem in verjamem v to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2006 20:38:55   
mirjanajelenko
ko sem bila jas žaklostna si me z sms privat zelo potolažila nevem kaj naj ti rečem žal mi je ne obupatuser posted image

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2006 20:39:48   
koala
Mijca ne vdaj se, saj veš, da zavsakim dežjem posije sonce. Pa tudi naprej že veš kako in kaj, tako da imaš cilj že pred spet pred očmi.
Uspelo bo, pa tudi maj bo kot bi mignil.
Držim pesti zate!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2006 20:40:44   
KODA
Za vsakim dežjem posije sonce.user posted image user posted image
Držim pesti zate.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.4.2006 21:27:50   
emaa
Žal mi je Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.4.2006 22:55:27   
kapica
Zelo si pogumna, vztrajna in mocna user posted image .  Drzim pesti.

Naprej tako, enkrat bos dobila svoje detece in bo vse to pozabljeno!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.4.2006 8:01:05   
Sisy
Draga Mojca user posted image

Tako mi je hudo ko berem tvoje vrstice...ker sem upala da nama o  uspelo da in da bova preselili na čvek v pričakovanju...vendar...jaz verjamem vate...zlata oseba si,polna pozitivizma,optimizma,prijazna,dobra...in če ti je že enkrat uspelo sem prepričana da ti bo v drugo prav takouser posted image  verjamem vate in v tvojega možeka....močno držim pesti zate in glej-saj je mesec maj je že za vogalom! user posted image

poljupček

s.

p.s.-aja pa prosim spremeni naslov te teme na ZADNJI NEUSPELI ISCI user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.4.2006 8:02:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2006 15:38:31   
Teja K.
Pozdravček Mojca...kam naj rečem? Žal mi je zate. Vem pa, da si zelo pozitivna oseba in polna energije, tako da ne smeš obupati. Verjamem pa, da bo tudi za naju posijalo sonce-KMALU, verjemi.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2006 17:15:18   
K_a_t_j_a
Tudi jaz spremljam tvojo želostno zgodbo user posted image user posted image , ampak vem in upam v to, da ti bo enkrat uspelo in boš mela krasnega user posted image ! Želim ti veliko sreče pri nadaljnih postopkih in držim pesti da boš že letos user posted image !

Katja

Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2006 20:33:26   
tinkamiška
mojca, kot vedno si polna optimizmauser posted image user posted image user posted image , mislim na tebe in držim pesti!!! pa sej veš maj je ta pravi mesecuser posted image

drži se!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.4.2006 12:36:38   
GoYa
Mojca, na žalost vemo, kakšne so verjetnosti pri OBMP in upamo, da bodo ravno nas te številke obšle in nam rata v prvo. Vseh v prvo ne more zadeti, na žalost, vendar vedi, da enkrat pa bo.
Držim pesti, da že naslednjič.

Lp, GoYa

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.4.2006 22:29:26   
Pia73
Mojca, hudo mi je, da vama ni uspelo.

Verjamem, da vama bo naslednjič uspelo. Ti pa se kar v miru razjoči saj ni nič narobe, če si žalostna, to mora iz tebe zato ni nič hudega, če te solze še kdaj oblijejo.

Drži se, tudi zavaju bo še sijalo sonce sreče. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
20.4.2006 7:46:52   
VITA74
Mojca en velik topel in spodbujajoč user posted image

Mislim nate in maj bo kmalu naokoli, držim pesti in bodi pogumna.

lp user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.4.2006 8:43:37   
anadejka
Hey Mojca!!Nič jokat!!Puško na ramo in hitro novim zmagam naproti!!Me smo borke in se ne damo!!!
Drži se,pa saj veš: UPANJE UMRE ZADNJE!! user posted image user posted image user posted image Boš vidla da bo še vse uredu!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.4.2006 8:50:56   
Anonimen
Mojca iz vsega srca,čisto iskreno,niso samo puhle lepe besede,ti želim,da ti uspe tvoj največji podvig v življenju.Držim pesti in upam,da bodo pomagale,čeprav je sedaj vse v tvojih rokah in seveda mame narave in usode!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
20.4.2006 8:54:13   
pika79
Tudi meni je zelo žal, ker ti ni uspelo. Jaz sem na vrsti za prvi ISCI postopek v septembru in mi je že sedaj grozno ko samo pomislim, da mi ne bo uspelo, čeprav se prav dobro zavedam kako malo možnosti imamo v tem postopku.

Ko berem tvojo zgodbo mi daješ navdih za vse kar me še čaka, si prava borka, vzornica, junkinja, ki ne vrže puške v koruzo, tudi jaz držim pesti in upam, da ti uspe ali pa da nama uspe vsaj do konca tega leta,...

Glavo gor in novim zmagam naproti, smo s tabo,...

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?