|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdaj pa nekaj resnega
14.4.2006 15:14:54   
jasnika
Danes že cel dan spremljam rr in me prosim popravite če se motim pa prosim brez nadiranja.Zanima me al tud vam tukaj manjka prijaznosti al pa sem le jaz tako bčutljiva???Se mi zdi da ne smeš nič vprašati, ali povedati svojega mnenja pa te že vsi napadejo?
Punce al je to res al se mi le zdi?
ŽE VNAPREJ HVALA ZA PRIJAZNOSTuser posted image
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdaj pa nekaj resnega
14.4.2006 15:32:11   
Sibil_
Kdo te pa napada?
Jaz sigurno ne, nič bat.user posted image
Mogoče se ti tako zdi zaradi uvedbe malo reda, ampak tudi to mora bit-ne?
Sicer pa če si prijazna bomo prijazni tudi mi, žaljivke bomo pa vedno brisali.Saj se s tem strinjaš, ne?user posted image
Pa lep dan in lepe praznike vsem!user posted image
LP,
Sibil

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 15:36:49   
mamči
Ja, mislim da nisi edina ki tako čutiš. Ni to red, ki se tukaj uvaja, ampak kaj drugega. Mislim, da je dokaz za to tudi to, da se jih je kar nekaj poslovilo - Selena !?
Res škoda.....

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2006 15:44:51   
barbara b
Ja, tudi jaz zadnje čase opažam, da rr ni več to kar je včasih bil.
Mogoče bo pa bolje, ko bo minilo spremenljivo vreme.user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 15:50:34   
Mana
Mogoče bo pa bolje, ko bo minilo spremenljivo vreme.

user posted image  Ja, samo upamo lahko, da bo spet tako kot je bilo.user posted image

user posted image Pa še rima se.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 16:16:21   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: jasnika
Punce al je to res al se mi le zdi?

Preveč si občutljiva. Tudi kadar kdo odgovori tebi, zajema odgovor drugim in si čisto brez veze prizadeta.

Saj tudi drugi znamo brati in enako ugotovimo da tisti, ki je pisal "gospa" to privlekel na plan samo zato, da je lahko povedal nekaj kar ve' in ne zato ker si ti tako rekla.

Sploh bi bilo pa tu zelo dolgčas, če bi se samo trepljali in enako mislili. Saj ravno zato tu pišeš. ker želiš izvedeti mnenja drugih. Če pa so njihovi odgovori napadalni pa pomeni samo to, da so bili v svojem življenju na tej temi prizadeti in zato tako reagirajo. Ne verjame, da sploh kdo reagira, kakor pač reagira zaradi tebe same. Vedno so odgovori samo odraz stanja tistega ki piše odgovor in pogosto z vsebino niti nimajo nič skupnega.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2006 19:04:53   
jasnika
ja mogoče pa res dost stvari jemljem preveč osebno, ampak se mi zdi da včasih dobim takooooooooooo fajn tolažbo pol pa buuuuuuummmmmmmmm, kaj pa vem no.
tehnofil a tole glede gospe morda misliš glede poroke, saj pa sem sama napisala da komaj čakam da bom gospa pol pa takale kritika, no ja mi ni blo pač všeč, kaj čem

lp

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2006 19:49:34   
muki1
Veš kaj sem jaz opazila, da so taki dnevi. Ne pri ostalih, ampak pri meni. Imam pač slab dan, potem pa vsako dobronamerno opazko vzamem osebno. Pa ne samo na RR, tudi drugače v življenju.
Ampak hvala bogu, taki dnevi pridejo in grejo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2006 7:58:49   
Anonimen
Moj odgovor:
nič ne smeš povedati, niti svojega mnenja.

Če mi verjameš, seveda... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2006 10:19:17   
daddy
kaj pa vem ... men so bli tvoji posti tam na spolnosti čist všeč, drugje te pa nisem tolk zasledil

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2006 13:03:41   
jasnika
ja kerensa, se strinjam s teboj da je velikokrat tako in ponovem se bom tud tukaj kdaj zadržala kot pa povedala vse kaj mislim, bom boljše skoz prišla.
daddy zate pa glede na to da si moški ti verjamem da ti je bilo napisano všeč, no ja saj men tud pa verjamem da še kateri drigo pinci tud ja.
mooj vedno reče ja kdaj boš pa sexala, če ne sedaj ko si zdrava in mlada, ker če že sedaj ne bi le kako bi bilo ko boma stara 50-60?

lp vsem

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2006 17:16:40   
Maček Muri
Kaj pa vem. Taka je človeška narava. In na forumih se to res krasno vidi. Za anonimnostjo se skrije ves človeški primitivizem in še kaj več. Tako da.... take it or leave it. Foruma res ne gre jemati resno, ne tega ne katerega drugega. Ko se bom naveličala, ga enostavno ne bom več odprla in adijo. Brez velikega pompa in objav. Niti slučajno si ne domišljam, da bo kdo to sploh opazil.user posted image user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2006 19:07:58   
daddy
Bingo, Maček muri user posted image . Enako razmišljava.

< Sporočilo je popravil daddy -- 15.4.2006 19:08:19 >

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......