Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 15:17:01
|
|
|
|
PiaM
|
Sedež se ne da obrnit v obe smeri, če ti je to pomembno, meni je .
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 18:23:33
|
|
|
|
micki
|
hoj! Mi imamo speedy-a in smo zelo zadovoljni . Res da nima varovala, a ima tritočkovni pas. Mene ne moti, ker se sedež ne da obrnit (zakaj bi pa gledal mene). Velika kolesa so zakon (za po snegu in makedamu)!!!!!! Res je, da trese, a mnogo manj kot pri vozičkih z malimi kolesi. Največji minus je strehica, ker se ne da bolj dol in mu sonček sije v očke (sem pa kupila dežniček in tudi to stvar uredila). Da še enkrat poenostavim: QUINNY SPEEDY JE SUPER VOZIČEK!!!!!
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 20:54:31
|
|
|
|
Mojca P.
|
Mi ga imamo in smo se kar navadli....mene moti edino to, da ne gre v pravokotno sedec polozaj in v popolnoma lezec. Marelo se dobi od peg perego, namesto varovala pa otrocka pac vedno pripases. Nikoli pa nisem pogresala to, da se sedeza ne da obrnit! V splosnem smo z njim zeeloo zadovoljni in ga za drugega otrocka zato tudi nismo menjali!
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 21:09:24
|
|
|
|
Kristina_1
|
Hvala za info. bomo kr kupli. Mene ne moti, da se sedež ne da obrnit, kupiš marelco pa je.
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 21:30:50
|
|
|
|
jakaracman
|
Mi smo tudi zadovoljni.Prečke ne pogrešamo, sedi dobro, lahek, priporočam.
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 21:33:25
|
|
|
|
via_2
|
živjo, na makedamu se voziček odlično obnese (pa tud na asfaltu seveda) - zaenkrat pa uporabljam samo lupinico, ker moji manjka še nekaj dni do 4-ih mesecev. v lupinici gleda proti meni. kmalu pa nameravam uporabiti voziček brez lupinice, ker mala že radoveno opazuje okolico. skratka s podvozjem sem zelo zadovoljna in priporočam. lp
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 14.4.2006 21:58:35
|
|
|
|
Alina_alin
|
Tudi mi smo zelooo zadovoljni. Slabosti so punce že naštele. Mene ne moti nič, razen to, da se ubodam kakšno marelo - senčnik naj kupim. Sem kupila eno v Toysu, pa ne paše gor - zmerom moram odšraufat dol, ko pospravljam vozek - ga zlagam. Punce, kje se dobi original in kakšna je cena oz. katero marelo še paše tako gor - da ima ovaljnat nastavek za prišraufat, saj je takšne oblike držaj.
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 15.4.2006 1:31:10
|
|
|
|
Kristina_1
|
Paše marelca od Peg Perego, majo v Baby centru in mislim, da stane 3.500.
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Speedi SX 15.4.2006 8:01:11
|
|
|
|
Kristina_1
|
Zanima me tud, če se ga da v Avstriji ali Italiji cenej dobit k pri nas. Prek Sončka stane 246 EUR.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.