|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Quinny Speedi SX
14.4.2006 13:49:22   
Kristina_1
Tiste, ki imate spedija, prosim če mi lahko napišete, če ima še kakšno slabost, poleg tega, da nima prednjega varovala sedeža. Zanima me tudi kako se obnese na slabši makedamski cesti? Ali mi priporočate kateri drugi trikolesnik?

Lepo je biti mama!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček Quinny Speedi SX
14.4.2006 15:17:01   
PiaM
Sedež se ne da obrnit v obe smeri, če ti je to pomembno, meni je .

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 18:23:33   
micki
hoj!
Mi imamo speedy-a in smo zelo zadovoljni user posted image user posted image user posted image . Res da nima varovala, a ima tritočkovni pas. Mene ne moti, ker se sedež ne da obrnit (zakaj bi pa user posted image  gledal mene). Velika kolesa so zakon (za po snegu in makedamu)!!!!!! Res je, da trese, a mnogo manj kot pri vozičkih z malimi kolesi.

Največji minus je strehica, ker se ne da bolj dol in mu sonček sije v očke (sem pa kupila dežniček in tudi to stvar uredila).

Da še enkrat poenostavim: QUINNY SPEEDY JE SUPER VOZIČEK!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2006 20:54:31   
Mojca P.
Mi ga imamo in smo se kar navadli....mene moti edino to, da ne gre v pravokotno sedec polozaj in v popolnoma lezec. Marelo se dobi od peg perego, namesto varovala pa otrocka pac vedno pripases. Nikoli pa nisem pogresala to, da se sedeza ne da obrnit!

V splosnem smo z njim zeeloo zadovoljni in ga za drugega otrocka zato tudi nismo menjali!

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 21:09:24   
Kristina_1
Hvala za info. bomo kr kupli. Mene ne moti, da se sedež ne da obrnit, kupiš marelco pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 21:30:50   
jakaracman
Mi smo tudi zadovoljni.Prečke ne pogrešamo, user posted image sedi dobro, lahek, priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2006 21:33:25   
via_2
živjo,
na makedamu se voziček odlično obnese (pa tud na asfaltu seveda) - zaenkrat pa uporabljam samo lupinico, ker moji user posted image  manjka še nekaj dni do 4-ih mesecev. v lupinici gleda proti meni. kmalu pa nameravam uporabiti voziček brez lupinice, ker mala že radoveno opazuje okolico. skratka s podvozjem sem zelo zadovoljna in priporočam.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2006 21:58:35   
Alina_alin
Tudi mi smo zelooo zadovoljni. Slabosti so punce že naštele. Mene ne moti nič, razen to, da se ubodam kakšno marelo - senčnik naj kupim. Sem kupila eno v Toysu, pa ne paše gor - zmerom moram odšraufat dol, ko pospravljam vozek - ga zlagam. Punce, kje se dobi original in kakšna je cena oz. katero marelo še paše tako gor - da ima ovaljnat nastavek za prišraufat, saj je takšne oblike držaj.

(odgovor članu via_2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2006 1:31:10   
Kristina_1
Paše marelca od Peg Perego, majo v Baby centru in mislim, da stane 3.500.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2006 8:01:11   
Kristina_1
Zanima me tud, če se ga da v Avstriji ali Italiji cenej dobit k pri nas. Prek Sončka stane 246 EUR.

Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2006 19:32:10   
bobek05
Mene moti:

1. da nima spredaj loka (to me zdaj moti, ko je večji)
2. da se sedež ne da obrnit v obe smeri (me je prej motilo, zdaj pa niti ne več, ker mali itak hoče samo naprej gledat)
3. da se naslon sedeža ne da v sedalni del (sicer smo to uredili s pasom)
4. da da ima sedalni del precej globok

Mi je všeč:
1. da je širok (širši od Freestyla)
2. da je lažji (od Freestyle)
3. da je zelo trpežen
4. da se kolesa obračaj za 180 stopinj

Drugače sem z njim zelo zadovoljna, čeprav mali zadnje čase ni preveč rad v njem - ker bi najraje kar hodil, v vozičku pa se nič ne dogaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.