|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLNIŠKA-KOMISIJA
14.4.2006 9:51:27   
NANA123
ŽIVJO ZANIMA ME TE KI STE V BOLNIŠKI V KOLIKEM ČASU STE DOBILE ODGOVOR OD KOMISIJE JAZ BI MORALA ŽE  PRED 5 DNEMI  PA NE VEM KAJ NAJ NAREDIM ČE NE DOBIM ODOBRENO NOSEČA SEM PA 2 MESECA KAJ MENITE  NANA 123 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLNIŠKA-KOMISIJA
14.4.2006 9:57:10   
Naja31
Kaj pa je narobe, da si v bolniški?
Saj če imaš tehtne razloge, potem te nima kaj za skrbeti, da ti ne bi odobrili.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 10:04:35   
pikicaa
Odvisno zaradi česa  si v bolniški. včasih traja dlje časa, da dobiš odgovor. Vedno pa podaljšajo bolniško vsaj do datuma, ko ti prejmeš odločbo. Če pa ne pa za tiste dneve lahko koristiš dopust.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2006 10:55:26   
MINEJA
Jaz, če nisem dobila dovolj hitro sem kar poklicala na zZZs in vprašala ... Poskusi!

LP!

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 12:47:20   
TONČI.
Jaz sem bila celo nosečnost na bolniški in so mi vsak mesec malo zamujal. Kolkr je men znano, boš dobila sigurno podaljšan, če ne nebi zamujal. Ja če ti pa ne odobrijo, kdo bo pa pol plačal te dneve?

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 13:00:15   
Alisa
Od takrat ko je tvoja zdravnica poslala na komisijo papirje traja približno 1 teden do 10 dni da ti pošljejo. Dobila pa boš domov priporočeno.
Pa pazi nase.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2006 19:34:38   
zaliga
Od takrat, ko pošlje papirje tvoj osebni zdravnik, pa do odločbe, je ponavadi  (v 7 mesecih kaj sem v bolniški), poteklo 4dni, max. 5 dni!!!
Sicer pa smo že o tem toliko debatirale....samo malo nazaj je potrebno pogledat!!!
Vso srečo!!!

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?