|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vztrajne - 1.5.2006 - seznam
29.4.2006 8:13:22   
Teni_
Joj, sadje. Lepo tebi, ko ga imaš rada. Meni ni najbolj pri srcuuser posted image . Če želiš, da te dam na seznam, javi, koliko bi rada izgubila user posted image

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 51
29.4.2006 10:48:30   
Tejči
Jaz imam rada sadje, ampak za zajtrk obožujem kakav, tako da bo to prava grozauser posted image
Sicer pa grem jaz tudi julija na morje in takrat ni hudič, da ne bi grešila..samo upam, da ne bo šlo preveč nazaj gor (kilogramčke mislim)
Uživajte še ta dva dni, pol je konec lušnegauser posted image  Jaz pa že imam danes za zajtrk sadje, da se malo navadim.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 52
29.4.2006 12:11:54   
*pepelka*
Mojca, daj napiši še mene, da bomo še eno rundo skupaj hujšale. Izgubila bi rada še ene 5 - 8 kg, pol pa 29.7. direk na
user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 53
29.4.2006 16:38:21   
Teni_
Hafi, sem te dodala.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 54
29.4.2006 17:20:59   
molierka
user posted image user posted image user posted image user posted image Oj pozdravljene še malo pa bo 1. Maj komaj čakam pa upam, da bo obetavna kot vidite jaz že pridno delam na tem

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 55
29.4.2006 22:30:13   
tinadvojčica
Jaz se že intenzivno pripravljam in javljam da si želim po teh praznikih izgubiti10 kg.Na žalost pojem skoraj vse kar vidim!

(odgovor članu molierka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
30.4.2006 10:20:23   
dory
evo jst sem psihicno pripravljena...pripravila sem si jedilnike...ne vem sicer kako mi bo zneslo v sluzbi ampak bo pa takrat samo sadje :)

torej jutri veselo na delouser posted image

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
30.4.2006 21:04:43   
tinatona
Kam bi pa ti rada shujšala?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 58
1.5.2006 0:08:34   
Lejči
Mojca, evo se javljam, uf ko bi šlo dol 10 kg bi skakala pod strop od veselja user posted image no, jutri pa začnemo!!!

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 59
1.5.2006 6:06:10   
Jasmin Dubai
Pozdravljene sotrpinke,

se mene prpopajte na seznam..zelim, da bila lazja za 5-7 kilogramckov..pa veliko srece in volje vsem skupaj..

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
2.5.2006 16:30:40   
Maco

Hello!
Še ena zamudnica bi se vam rada pridružila. Mojca lahko prosim še mene dodaš na seznam, čeprav že dva dni zamujam? Hvala, hvala

Moj cilj: 8-15 kg

PS
Vsem želim čimveč volje in uspehov!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.5.2006 16:47:04   
Teni_
Maco, sem te dodala. Dobrodošla.

(odgovor članu Maco)
Neposredna povezava do sporočila: 62
2.5.2006 20:57:32   
Maco
Mojca, hvala.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 63
3.5.2006 9:32:54   
aisha3
Živjo punce.
Jaz sem malo pozna, ker sem šele iz dopusta.
Nisem se še odločila, ali bom začela ali ne, imam pa eno vprašanje..
Slišala sem, da naj bi se do 12.00 ure jedlo samo sadje...

Jaz imam zajtrk tam ob 8.00 urim malico pa ob 10.00 in me zanima, če lahko obojekrat pojem sadje ali ne? Ali naj ob 8.00 samo spijem kak jogurt, da si malo zapolnim želodček in potem pri malici ob 10.00 sadje?
Zanima me tudi, če so dovoljeni vmesni obroki..npr, kak jogurt, ker imam šele ob 16.00 kosilo in sem ponavadi zelo lačna.

Od sadja mi ustreza trenutno samo jabolko in banana....lahko to jem vsak dan?Ali se moram pri bananah paziti?

Hvala vsem za odgovore.

(odgovor članu Maco)
Neposredna povezava do sporočila: 64
3.5.2006 9:51:10   
Teni_
Zdaj pa lepo počsi.

Sadje: če ti paše samo to, pa jej samo to. Ni problem.

Jaz bi na tvojem mestu pojedl npr. eno jabolko ob osmih in eno jabolko ob 10., čedrugače ne gre. Vmesnih obrokov pri tej dieti ni.

(odgovor članu aisha3)
Neposredna povezava do sporočila: 65
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?