|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim, napišite mi
13.4.2006 20:02:02   
Anonimen
Koliko vas stanejo jaslice? Lahko anonimno.
Da vsaj vidim okvirno, kje se sučejo cene. Vem, da je odvisno, v kateri plačilni razred zapadeš. Sama delam v državni službi, dobim cca. 200.000 sit. Moj partner pa ima s.p. in ima bolj slabe prihodke (okoli 2.500.000 letno). Zdaj pa že nekaj časa odplačujeva dokaj visok kredit in razmišljava, ali bi malčico sploh dala v vrtec ali ne.
Vem, da bi bilo to zanjo koristno, ker ima rada ljudi, posebej otroke, a ima premalo stika z njimi.
A skrbi naju finančna plat.

Zanimajo me okvirni zneski.
Thanx
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim, napišite mi
13.4.2006 20:11:47   
bskrle
37.500.
50 % cene

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2006 20:29:30   
NinaŠ
4.plač.raz. - 30.000sit

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2006 21:09:30   
Anonimen
Vrtec 23.000, jaslice 27.000

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2006 21:11:36   
Anonimen
Skoraj 60.000 sit. (59.700 približno) - 6. pl. razred

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2006 21:15:08   
frutka_
To se razlikuje tudi od občine do občine kjer živiš...Nekatere občine dajo kaj poleg druge spet ne. LJ občina npr. upošteva tudi kredit za stanovanje medtem ko MB tega ne šmirgla.
Tukaj si vtipkaj vajine lasnke dohodnine oz. letošnje pa boš videla kam padeš, če si v LJ.:

http://www.ringaraja.net/vrtecCena.asp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2006 21:53:56   
Anonimen
Oba imava cca 200.000 jurjev plače pa plačujeva vrtca 1. starostni razred okol 50.000. Ta mesec celo 52 jurejv. Smo pač ujeli 6 razred za rep s 71% povprečne plače. Za popiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2006 22:20:36   
SNOBRA
Jaz sem  si zračunala za vrtec Šentvid v Ljubljani, kjer smo oddali vlogo, da me jasli pridejo 72.000,00 sit, pa sem si kar premislila in bo moja pupa ostala še eno leto doma pri meni. Finančno se mi ne splača.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2006 23:19:30   
Anonimen
5.PLAČILNI RAZRED- OKROG 45000,00 SMO PA ŠTIRJE

(odgovor članu SNOBRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2006 7:12:54   
srki
Oba v državni službi, oba z neto plačo okrog 140.000 tolarjev, spadava v 4. plačilni razred, plačujeva 34.000 tolarjev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?