|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OVULACIJA
13.4.2006 18:08:20   
Emm
Oh ta prekleta ovulacija nimam pojma kako si jo naj izračunam.Če mogoče katera ve kako to deluje naj mi pomaga.Imam še kar neredno user posted image  pa čeprav že imam enega otroka. Prvi dan zadnje-torej te menstruacije je bil 6.4.2006 zadnji dan pa 13.4.2006.
Mi lahko katera pomaga,baje obstaja nek matematični izračun. Na rr imajo koledar ovulacije ampak me vpraša kolikšna je dolžina cikla jst pa nimam pojma.user posted image user posted image  kako sem lahko tako nevednauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OVULACIJA
13.4.2006 18:22:10   
malička
emm dolžina cikla traja od začetka prvega dne zadnje menstruacije do začetka naslednje menstruacije, za ovulacijo pa jaz ne vem točno jaz si merim bazalno temperaturo tako da pri tem ti ne moren pomagati

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2006 8:43:35   
Tejchy
Na spletni strani RR najdeš podrobne napotke o tem, kako ugotoviti kdaj nastopi O - povečana sluz, merjenje bt, bolečine v trebuhu/predelu jajčnikov,.... Kateri način boš izbrala je stvar osebne odločitve, več kriterijev ko upoštevaš, bolj sigurna boš ali imaš ovulacijo ali ne.
Jaz si vsako jutro merim bt, spremljam izcedek, bolj pozorna pa sem postala tudi na spremembe v svojem telesu.

Držim pest, da ujamš O in zagledaš +

lp

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2006 19:35:35   
KODA
tukaj si lahko izračunaš dnevehttp://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2006 19:38:54   
KODA
Tukaj je še en izračun.
http://www.mef.hr/katedre/fiziolog/if/alati/racunala/skripte/k_koncep.html

< Sporočilo je popravil KODA -- 15.4.2006 19:44:02 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2006 20:16:41   
Anonimen
Evo linmk do ene strani in povezavo do neke druge strani, pa poglej na mekol.zip za izračun O.
http://www2.arnes.si/~mpavle1/freeware.html

(odgovor članu Emm)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2006 12:10:50   
Emm
Uau!
Jjsna ta koledar je fenomenalen,saj samo klikneš na prvi dan menstruacije in zi že vse pokaže.
Sam ali je to 100% točno? Se ti zaneseš nanj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?