Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako Prvorojenca Pripravit Na Prihod Nove... 13.4.2006 23:44:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Naš bo rojstvu bratca (čez slabe tri mesece) star dve leti. Že od začetka nosečnosti mu omenjava, da bo dobil bratca ali sestrico. Ker še nič ne govori, se mi v bistvu ne sanja, koliko sploh šteka. Po moje bolj malo. Zvečer mi da lubčka na trebuh (kao dojenčku za lahko noč), ampak to pač zato, ker sva ga tako naučila. Če ga vprašam, kje pančka mali dojenček, me potreplja po trebuhu. Enkrat je v odgovor na to vprašanje po trebuhu potrepljal sebe . Prejšnji teden je rodila svakinja, ki jo ima naš mali zelo rad. Ves čas smo mu govorili, da ima teta dojenčka v trebuhu. Bratranca si je ogledal, mu vzel dudo in jo dal nazaj, ko pa smo mu za slovo rekli, naj da lubčka dojenčku, je hotel svakinjo kušnit na trebuh . Tako da mislim, da kljub vsem "pripravam" ne ve, za kaj gre. Bratec mu bo prinesel kako darilo, večjega ljubosumja pa ne pričakujem, ker ni zelo navezan name, pa tudi pri svakinji, ki jo res obožuje, ni pokazal kakih negativnih čustev. Živi bili, pa videli.....
|
|
|
|
RE: Kako Prvorojenca Pripravit Na Prihod Nove... 14.4.2006 9:20:05
|
|
|
|
ksenija.
|
Tudi mi našo 18 mesečno Zalo že celo nosečnost pripravljamo na priho novega člana. Ampak mislim, da tudi ona še tega ne dojema tako. Sedaj sicer vsem pokaže posteljico in previjalno, ko jo vprašaš kje bo bebica spala. Zvečer, da tudi meni lubčka na trebuh. Ji pa jaz vedno pred spanjem povem pravlico otem, kako bo dobila brateca pa sestrico in kako bo ona pomagala mamici skrbet za dojenčka. Že sedaj jo tudi pripravljam, da ona previja in spravlja spat punčke, da bo tako delala potem, ko bom jaz skrbela za novega člana. KAko bo pa upam, da vam bom lahko povedala čimprej, saj bi se naša bebica že morala roditi. Je pa pri meni tako, da je Zala ful navezana na mene, ker sva dosti sami.
|
|
RE: Kako Prvorojenca Pripravit Na Prihod Nove... 14.4.2006 9:34:43
|
|
|
|
Teni_
|
Teja je tudi vedno mene božala po trebuščku, pa lubčka dala za lahko noč, ampak verjetno ni pravvedela za kaj se gre. Me pa je bilo res full strah, da bo ljubosumna. Na srečo ima Niko full rada in ni nobenega problema. Kaj pa vem, če sploh lahko tako malemu otroku kaj drugače razložiš, oz. ga pripraviš. Zdaj pa ve, da je Nika njena sestrica. Zvčer hoče dat lubčka najprej Niki, šele potem sem na vrsti jaz (če se ji je), potem pa še ati.
< Sporočilo je popravil mojcaH -- 14.4.2006 9:35:27 >
|
|
|
|
RE: Kako Prvorojenca Pripravit Na Prihod Nove... 14.4.2006 11:10:24
|
|
|
|
ursi
|
Jaz imam šele prvega otroka, tko da glede tega ne vem še, kako bo. Ampak je pa ena v porodnišnici, ki smo bili skupaj v sobi, za svojega prejšnega otroka prej kupila darilo in mu ga je dala, ko so prišli gledat dojenčka. Tako je imel tamali občutek, da niso zdaj pa vsi samo zaradi dojenčka tam in da bi na njega pozabili. No, to je bilo na kraju dogodka, za prejšnje uvajanje pa ti žal ne morem (še) pomagati.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.