Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: palček zavijalček -problem 12.4.2006 16:24:38
|
|
|
|
total
|
Enak problem ,mi jo obrežemo okoli,da gre lepo not,grozni so.
|
|
RE: palček zavijalček -problem 12.4.2006 17:18:41
|
|
|
|
ssuzi
|
Ravno danes sem dobila ponovno nazaj Sangenic kanto za plenice, ki sem jo posodila, ko smo jo odrabili. Žal sem prezgodaj kupila dozo z vrečkami (Tommy Tippee) v Baby Centru, kjer so mi zatrdili, da paše na vse kante. Ko sem jo torej danes dobro pogledala (dozo z vrečkami), sem opazila, da sta gor dve slikici različnih kant in da ta, ki sem jo kupila paše na kanto, ki je zgoraj širša. Jasno - jaz imam tisto drugo, za katero tudi ne vem, kje naj sedaj kupim vrečke. Pri prvem otroku smo ji kupili v Avstriji, ker jih pri nas še niso prodajali (8 let nazaj). Moram malo pobrskat po internetu. Javim, če bom kaj našla. Bom pa vesela, če katera ve, kje se jih dobi pri nas. Kanta je namreč ful uporabna in se mi zdi škoda kupovat novo. LP!
|
|
|
|
RE: palček zavijalček -problem 12.4.2006 17:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je ze bilo na eni debati napisnao, sem zadnjic opazila. Malo pobrskaj :)
|
|
|
|
RE: palček zavijalček -problem 12.4.2006 18:07:59
|
|
|
|
chips
|
Jaz dam stran moder obroč potem pa paše kot ata na mamo!
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: palček zavijalček -problem 12.4.2006 18:24:25
|
|
|
|
sun123
|
Na ta stare pašejo kasete, ki jih pri nas prodajajo v muellerju. Pa v Avstriji sem jih kupila v Kiki in v Toysu, pa tudi pašejo brez problema.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?