Anonimen
|
Če si je jezik pregriznila, morate k zdravniku, čeprav vprašanje, če je sploh še čas za šivanje. Najbrž je že prepozno, ker ne sme preteči več od določenega števila ur. Kar se zob tiče, itak zobar nima kaj. Vem, ker se je pri nas zgodilo isto, pa je tako rekel. Če preživijo, preživijo, če ne, pa ne. Zobje, seveda. Sicer pa pravi, da se pri tako malih malokrat zgodi, da bi zobki odmrli. Včasih še celo, če kakšne pri taki nesreči ven pade, ga samo nazaj vstavijo in se prime. Je pa pri nas tudi bilo vse krvavo, jaz sem bila totalno, ko sem ga nesla v stanovanje. Naš je imel prebito zgornjo dlesen in to kar zelo, zobe je imel čisto razmajane, jesti ni mogel še zelo dolgo, kakšna 2 meseca sigurno ni mogel v nič ugristi, smo mu pasirali in cufali hrano na majhne koščke. Padel je pa na robnik, ker mu je spodrsnilo. Danes, ko je od tega kako leto in pol do dve leti (ko je padel, je moral imeti kakšni dobri dve leti, če se prav spomnim), je z zobmi vse v redu. Pocelilo se je recimo da v dveh do treh mesecih. Kri itak že naslednji dan ni več tekla, ampak tako pocelilo, da je lahko tudi kaj ugriznil. Po moje ne boste imeli posledic. Le jeziček poskusi pogledat, kako izgleda, da si ni res kaj pregriznila. Ker to pa šivajo. Bo pa še boga par dni, ker to najbrž res boli. Mora imeti precej razboleno. Kakšen sirup proti vročini in bolečinam mogočle tudi ne bi bil odveč, če se slabo počuti in če bo hotela.
|