Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: noseča kljub mentruaciji?! 11.4.2006 14:17:57
|
|
|
|
mamči
|
Ker skoraj nič na svetu ni nemogoče, raje naredi test. Drugače so pa znaki tud zarad hormonov zelo verjetni.
|
|
|
|
RE: noseča kljub mentruaciji?! 11.4.2006 14:24:05
|
|
|
|
hati
|
Ojej.... smotana situacija. Jaz vsak mesec, ko dobim tečko, pomislim, kaj pa če sem vseeno. Potem sama sebe postavim na realna tla. Ampak, moja mama je imela, ko je bila noseča za sestro, menstruacijo še prvi mesec. Zdravniška razlaga je bila, da sta bila dva zarodka in se je pač zgodil spontani splav. Mami ni vedela, da je noseča, dokler je niso iz službe peljali v ambulanto, zaradi hude slabosti. Aja ni pa pomislila na nosečnost, ker so ji pri mojem rojstvu povedali, da žal ne bo mogla imeti več otrok. Torej hočem ti povedati, da glede na to, da so ti vstavili dve pikici, je mogoče da se je ena poslovila, ena pa še ostaja. Jaz bi na tvojem mestu počakala na tisti datum, ko bi mogla delat test in ga naredila. Sej za slabih tisoč tolarjev, ne boš nič na slabšem al boljšem. Držim ti pesti in upam na tisti dve debeli črtici, ki ju vse tako zelo želimo zagledati. Srečno.
|
|
|
|
RE: noseča kljub mentruaciji?! 11.4.2006 15:17:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Tudi sama sem na istem kot ti in ti žal ne znam svetovati mogoče pa ahko katera nama svetuje. Tudi mnei je danes 9.dan po ET in so mi vstavili dva zarodka.V nedeljo se mi je pojavil izcedek v zelo mali količini le ko sem šla na wc,danes pa ga je kar lilo zjutraj črnega in sedaj se je spet malo ustavilo.Tudi jaz ne vem kaj naj naredim,uraden datum za test imam danes teden.V petek bom morala iti iskat v Avstrijo tabletke,ker se pri nas ne dobijo,in če do petka m vseeno ne bom pač prosila svojo G,da mi da napotnico za kri in bom šla delat predčasno saj me v bistvu stane nič.Če pa pride M bom pa poklicala na kliniko in pač se zmenila za dalje. Tudi ja imam globoko upanje,da mi je vsaj ena ostala ena pa žal se je poslovila. Mojca
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ime za punčkomia02Najlepše ime za punčkoDaša (
26%)
Korina (
12%)
Mija (
42%)
Lora (
20%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!