|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kupiti inhalator???
10.4.2006 10:19:38   
tanjagrm
Kaj res nobena nima informacij o kakšnem dobrem inhalatorju in kje ga kupit!!!???

Hvala že v naprej za informacije!!!

Tanja

< Sporočilo je popravil nalin -- 11.4.2006 11:13:27 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Haloooo???
10.4.2006 10:29:27   
mamči
Električni inhalator Omron je zeeelo v redu. Kupiš ga v Diafitu - Mb, Lj, nekatere lekarne=specializirane trgovine.
Zelo lepo razprši tekočine in predvsem se lepo čisti =ne maši.
Ima garancijo, servis ! dobiš vse rezervne dele vključno z masko za otroke, ki je mehka in se popolnoma prilega na obraz.

(odgovor članu tanjagrm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2006 10:29:55   
pravljica
pojma nimam user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu tanjagrm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2006 10:44:23   
mamči
Aha sem spodaj videla temo. No mi ga imamo že 3 leta, ko se je pri ta prvem sinu prvič pojavil bronhitis pa sma bila v bolnici, pol so se mu pa prehladi, zamašen nosek, kašelj...vedno ponavljali. In ker jaz delam v omanjeni firmi sem si inhalator lepo kupila in ga čez zimo vsi koristimo user posted image .
Začetku leta smo bili vsi bolani, tamlajši user posted image  bi moral v bolnico, ker pa imamo ta inhalator, smo doma delali inhalacije in je bilo o.k.
Zelo pomaga vlaženje z fiziološko tekočino, tud pri zamašenem nosku in seveda pri odraslih.
Edino sam inhalator deluje z določenim zvokom, tako da bi se načeloma user posted image  lahko upiral in se bal. Mi pri obeh user posted image  user posted image  inhaliramo brez težav, tamali je včasih ob koncu že nemiren - pač nima tolko cajta user posted image , ker ga vse zanima.
Cena je nekaj čez 20.000 - skoraj toliko sem plačala za hospitalizacijo s prvim sinom (nisem dojila, star je bil pa 3.5 mes.) , ko sem bila z njim 3 dni in pol.Tako, da po moje se še kako splača, ker od takrat bolnice nismo več videli.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

TELEVIZIJA
Lelly28 RR

Koliko časa dnevno povprečno preživite pred TV ekranom?

do 1 ure (38%)

1-3 ure (42%)

3-6 ure (8%)

več kot 6 ur (4%)

ne gledam/nimam TV (8%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!