Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še en zanimiv zabaviščni park 9.4.2006 12:34:23
|
|
|
|
Cikica
|
Tu je res super.Moja sestra je bila tam,snemala in sem rekla da mi moramu tudi enkrat it.Fantastično
|
|
RE: Še en zanimiv zabaviščni park 9.4.2006 16:33:17
|
|
|
|
Andra
|
Kaj lahko prosim za malo prevoda, ker italjansko ne zastopim nič! Kje je to in še kakšen uporaben podatek... Hvala.
|
|
|
|
RE: Še en zanimiv zabaviščni park 9.4.2006 18:45:24
|
|
|
|
Barbs
|
Med Bologno in Riminijem, pri mestu Ravenna. Kolikor sem na hitro uspela prevesti, je razdeljeno po področjih ; zabava v "stari Evropi" , fantazijski svet , dirke v "motosvetu" z različnimi vozili, morski del z zabavo na "plažah", družinska zabava, "las vegas" igralnice , adrenalinski park.... skratka, kot berem, ni da ni... Odprto med deseto in 18. uro v maju in juniju, julij, avgust,del septembra pa celo do 23h.... "plaža" se odpre dopoldne uro kasneje in je tudi poleti odprta le do 18h... Cena za vstopnico, ki jo lahko uporabljaš dva dni zaporedoma je za odrasle 23, 50eurov , za otroke do 12 let in ki ne presegajo višine 150 cm je 18 eurov, za otroke do višine enega metra pa je vstop prost., prav tako za obiskovalce po 60. letu starosti in tiste, ki pridejo po 20. uri zvečer poleti. no ja, tako nekako.... nekaj osnovnih stvari...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?