Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sprotno kuhanje ali odmrzovanje? 9.4.2006 11:15:02
|
|
|
|
petja
|
Z mojo šele spoznavava gosto hrano (stara je dobre 4 m), kar pomeni, da ji dopoldne dam nekaj žličk goste hrane (več itak noče). Do sedaj je dobila jabolčni sok, naribano surovo jabolko in kuhano jabolko z banano. Zdaj sva pa začeli s kuhanim korenčkom in jabolkom. Ker pa poje res samo nekaj žličk (1. pravi gosti obrok nameravam uvesti pri 6 mesecih), me zanima ali lahko npr. skuham 1 jabolko in 1 korenček, ju pretlačim, potem pa zamrznem po majhnih količinah. V enem "pokušanju" ona npr. poje 1/20 jabolka in 1/30 korenčka. Se mi zdi malo neumno, da bi sproti kuhala, ker je to bolj Sizifovo delo (pa ne gre za to, da se mi ne bi dalo). V Paparici tudi predlagajo tak način, me pa vseeno zanima vaše mnenje. Pa itak bi si naredila zalogo za 1 teden in ne za nekaj mesecev . Do sedaj sem itak več stran zmetala, kot je pa ona pojedla . Kaj mi priporočate?
|
|
RE: Sprotno kuhanje ali odmrzovanje? 9.4.2006 11:23:30
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Jaz sem si vse za malega zmrznila v modelčku za led delat. Ko je bil čas obroka sem pa lepo eno kocko tega ven iz skrinje vzela in mu pogrela. Pa je še vedno živ, tko da mirno zmrzneš in potem pogreješ. LP Tina
|
|
|
|
RE: Sprotno kuhanje ali odmrzovanje? 9.4.2006 11:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem ko sem začela uvajat skuhala po celo cvetačo, brokoli, kar veliko čežane iz jabolk hrušk, korenje, špinačo in vse živo zelenjave in vsako to zelenjavo posebej pretlačila in dala zamrznit v modelčke za led. ko je blo zmrzneno sem kocke pretresla v vrečke in potem sem za kosilo samo dodatno ji skuhala recimo mali krompirček, malo riža al pa kr riževo kašico, pa po par kock odmrznla poljubne zelenave kr v mikrovalovki mogoče dodala malo kisle smetane in putrčka in kosilo je bilo gotovo!
|
|
|
|
RE: Sprotno kuhanje ali odmrzovanje? 9.4.2006 19:39:48
|
|
|
|
lelaval
|
Govejo in kokošjo juho, ribano kašo, rezance - to si jaz zmrzujem. Sadja sicer še nisem, a če so druge že poskusile in se je vredu obneslo - zakaj pa ne.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ime za fantaOlijaRobert (
24%)
Denis (
26%)
Mihael (
25%)
Maksim (
24%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!