|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrček
8.4.2006 19:38:42   
Naja30
Pozdravljene vse nove in stare user posted image !

Zanima me, kdaj ste začele nositi modrček brez kosti in kdaj ste si morale kupiti večjega. Jaz sem še bolj na začetku, pa so se mi prsi v zadnjem tednu tako povečale, da modrčka s kostjo sploh ne morem več nositi, ker me preveč žuli in boli vse, tistega brez kosti imam pa samo enega in se mi zdi, da bo kmalu premajhen.user posted image

Kako se splača kupovati modrčke, da ga ne kupuješ vsak mesec novega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: modrček
8.4.2006 19:56:03   
MALINČICA
Jaz sem še tudi bolj na začetku(9tednov), poleg tega sem zelo majhne rasti in prej sem miela majhne prsi, pa so se mi zdaj zelo povečale, ampak še vedno nosim tako kot prej športne majčke oz. modrčke, ki nimajo posebej košaric.Boa jih ima, pa te iz mikrovlaken(več proizvajalcev), ki jih dobiš povsod zelo ugodno. Ne vem, tile so mi najbolj udobni, pa ne lezejo nikamor, v redu oporo nudijo, ne tiščijo...Sploh pa zdaj, ko me tako zelo bolijo prsi!!!
Jaz nisem za modrčke s kostjo, čeprav sem jih včasih nosila, pa še to tiste podložene, ampak mi ni pasalo, ko mi je žica pritiskala na prsni koš in pol ko sem ga slekla, sem imela na koži odtisek modrca!

_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: modrček
8.4.2006 21:35:29   
kapesanta
jaz sem v prvih dveh mesecih pridelala 3 številke večjo košarico (na začetnih 80d). Po prvih 2 mesecih sem si kupila kolekcijo novih nederčkov, seveda podloženih (ker še nisem vedela da sem user posted image ) čez kak mesec pa so bili tudi ti premajhni. In potem še potrditev user posted image  in spet v nabavo - tokrat nepodloženi a še vedno s kostjo, pa eno številko večji za vsak slučaj. Ti pa bojo zgleda dočakali bebiko. Kolikor slišim vse "zrastejo" za 2-3 številke v prvih 2-3 mesecih, kak mesec pred porodom pa še otrdijo, pa je tu spet 1 številka.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: modrček
9.4.2006 10:10:06   
sašaš
Pišuka, meni pa niso nič zrasle in tako ostajam na 75B user posted image . Samo na pogled in otip so malo bolj polne. Ampak sem si vseeno 3 nove modrčke kupila - zdaj se je treba razvajat, ane!? user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Katero ime vam je všeč?




Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)


Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!