|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Driska -rumene barve.Od česa?
8.4.2006 15:12:50   
skuštrana
Naša čebela ima drisko. In sicer takšne rumene barve, ne preveč smrdljivo s tršimi belimi grudicami ...Od česa bi to lahko bilo? Sicer sumim na preveč mlečnih izdelkov - včeraj ni hotela jesti nič drugega kot 2 skuti Lj. mlekarn, jogurt in polento z mlekom.
Sicer se dobro počuti, samo malo rdečo rito ima zaradi driskanja.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Driska -rumene barve.Od česa?
8.4.2006 15:45:03   
Jančika_
Bi rekla, da je res od tu mač mlečnega. Počakaj do jutri, če bo kaj boljše.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2006 15:48:54   
skuštrana
Bom ja..Kaj pa čem drugega.user posted image
Je pa imela podobno drisko pri 10 mescih, ko sem ji dala prvič adaptirano mleko in je bilo od njega. Tako da sem takoj posumila na mlečne izdelke..

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2006 16:11:33   
Tejči
Mi smo tudi včeraj imeli drisko, pa takoj seveda rdečo ritko, pa ni jedla nič več mlečneka kot katere druge dniuser posted image  Je pa danes že na sporedu trdi kakec oz. normalni, ritka pa je tudi že dobra.

Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2006 16:28:45   
Gina
Pri nas pa mali že cel dan driska in bruha. Me kar malo skrbi, ker ne neha in ne neha. Pa ni sploh nič jedel, ker ni mogel. Po moje kaj razsaja. Tolk je bogi.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2006 16:40:27   
skuštrana
Naša bruha ne...Samo tale čudna driska...Bljek

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2006 19:27:30   
* Mateja *
Moj Nejc kaka običajno rumeno, če je polento z jogurtom. Ne kaka tekočega, rumeno je pa definitivno od polente, ker jo poje eno skledo!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?