Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dvojni, trojni hormonski test 7.4.2006 8:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj je točno čas sem že pozabila. Na DHT se gre v roku 24 ur od opravljanja NS. Rezultat obeh testov hkrati je okoli 90%, rezultat same NS pa okoli 65%. THT se opravlja kasneje, zanesljiv je manj kot 60%. Je pa res, da je merjenje pri hormonskih testih objektivno, merjenje NS pa je lahko tudi subjektivno saj meritve označuje ginekologinja. Vsi trije testi so samoplačljivi, nosečnicam po 35. letu zavarovalnica plača enega od treh. Katerega, se odloči sama. Na merjenje NS in DHT se naročiš sama, za THT pa sem jaz dobila napotnico.
|
|
|
|
RE: Dvojni, trojni hormonski test 7.4.2006 8:50:25
|
|
|
|
altati
|
Kje se pa naročiš na dvojni hormonski test?
|
|
|
|
RE: Dvojni, trojni hormonski test 7.4.2006 9:19:11
|
|
|
|
mojsoncek
|
V LJ se ti za DHT ni potrebno nic narocati. Jaz sem sla iz NS z izvidom direktno na polikliniko v laboratorij. Ce pa te zanima se to, sem dala za preiskave lansko leto v novembru nekaj manj kot 7.000 sit. lp
|
|
|
|
RE: Dvojni, trojni hormonski test 7.4.2006 9:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, direkt na polikliniko greš. Ampak to opravljajo samo zjutraj od do določene ure. Telefoniraj za informacijo, jaz se žal ne spomnim več.
|
|
|
|
RE: Dvojni, trojni hormonski test 7.4.2006 10:04:59
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ce se prav spomnim, delajo do dveh... vseeno pa nic ne stane, ce se prej pozanimas
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?