Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako zaspati brez flaše 6.4.2006 21:09:08
|
|
|
|
puncica
|
Pri nas je situacija podobna, samo da zdaj DRŽI v eni roki flašo mleka v drugi pa flašo čaja in tako zaspi, pa sploh nič ne spije, bohnedi da ji jo vzameš. Ponoči smo pa mi tako rešili. Ati je bol na glas povedal da se ponoči ne je mleka in da se spančka, pa da ga bo dobila zjutraj, tamala se je še nekaj časa drla, potem pa pač zaspala, sva jo pa vprašala da če bo čaj in če je rekla ja, čaj je dobila, ker sem tudi jaz ponoči žejna, mleka pa ne dobi, razen če jo kej boli al pa matra, potem pa ji tud tist mlek narediva. Je pa stara 22 mescev. Jaz bi kar rekla če se zbudi mleka ne bo in ga ni, pa da naj spančka naprej, verjetno se bo nekaj časa bunil, potem pa itak zaspal. Pa veliko uspeha.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?