|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izvenmaterična nosečnost
6.4.2006 19:47:20   
bučibači
Ali ima katera izkušnje s tem nesrečnim dogodkom, namreč vendno ko upam, da bo test user posted image ,(do sedaj še ničuser posted image ) me je nekje potihem strah, da se pa lahko meni to zgodi.Zanima me kako to zgleda, ali krvaviš, ali ne,znaki,...
pa še eno vpr.:v prvem, mogoče tudi drugem mesecu, če še neveš, da si user posted image , ali je velika nevarnost, če se ukvarjaš športom?Jaz sem občasna rekreativka, seveda, se pa veliko boljše počutim, če se totalno "prešvicam", kdaj veš kje je tista meja, ki je rizična, tudi dvigovanje kakršnihkoli stvari???user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izvenmaterična nosečnost
6.4.2006 19:53:55   
Anonimen
Za izvenmaternično nosečnost poglej sem;
http://med.over.net/phorum/search.php?f=19&search=izvenmaterni%E8na+nose%E8nost&globalsearch=0&match=1&date=0&fromday=7&frommonth=3&fromyear=2006&today=6&tomonth=4&toyear=2006&fldsubject=1&fldbody=1&moderationbit=0

Kar se pa tiče ukvarjanja s športom ni panike. Preverjeno!

(odgovor članu bučibači)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 20:02:02   
gogadeniro
Pozdravljena,
jst sm imela to smolo user posted image . Zdej pa kako to veš. Mene je recimo začelo zelo boleti v spodnjem delu trebuha, oz. levi jajčnik. No, jst nisem take panike takoj zagnala (prvič noseča, ne veš kako to zgleda, a je to pri kom normalno....) Bolečina se je po dveh dneh tako stopnjevala, da je ratala neznosna. Šla sm na gin. urgentni oddelek kjer so ugotovili izvenmaternično nosečnost, v levem jajcevodu, katerega so tudi odstranili. To se mi je zgodilo v šestem tednu, žal. Jst nisem nič krvavela, je pa to različno.
Kar se pa tiče športnih aktivnosti je najbolje, da vprašaš svojega G.
Upam, da ti ne bo treba tega nikoli izkusiti user posted image .
L.p.

goga

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2006 23:08:05   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu gogadeniro)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2006 23:18:50   
nenna
user posted image Goga pozdravljena,
Imam sicer isto izkušnjo kot ti sem tudi jaz bila izvenmaterično noseča in odstranili jajcevod.Pred tem sem rodila 2 hčerki in še po odstranitvi jajcevoda zanosila toda zdaj se že peto leto trudiva nauser posted image pa nič in ničuser posted image .
Kaj je to?Z obema je vse ok razen mojega jajcevoda,ki ga ni.Dr.Pušenjak pravi ,da gre pri meni za idiopatsko neplodnost.
poslušam razne inf.nekateri dr.pravijo da je enako zanositi z enim jajcevodom ali obema,res več nisem pametna.
Sedaj sem začela z glino obkladki bom videla,če nam kaj rata.
Kaj pa ti?Imaš probleme a ne?
Oglasi se mi bom zelo vesela tvojega sporočila lp Nenna

(odgovor članu gogadeniro)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2011 9:00:23   
nnadja
tudi jaz sem imela izvenmaterično nos. in ravno v ponedeljek sem bila operirana.
Nisem imela nobenih bolečin, samo en teden po končani menstruaciji sem začela krvaveti.
Niso mi odstranili jajcevoda le poseslai ven in ga zašili nazaj.
Najhuje mi je to da mi zdravniki ne morejo reči da je bila operacija uspešna in da se to pri naslednji nosečnosti ne more ponoviti.
Ta nosečnost je bila prva, stara sem 24 let.
Sedaj imam pa strah pred zanositvijo..

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2011 13:41:45   
pathra
Jaz sem tudi imela izvenmaternično.. je bila moja prva nosečnost (23 let), zdej sva začela ponovno delat na tem, ampak me je še vedno strah da se ponovi. Mene ni nič bolelo, tudi če ne bi naredila testa ne bi vedla da sm bla noseča, ker sem začela krvavet približno 1 teden po predvideni menstruaciji... se je začela luščit sluznica, ker je bil zarodek pač v jajcevodu. Prvo so mislili da je splav, potem pa je moja G. ugotovila da je izvenmaternična, ker mi je hormon Hcg še narastu, ker pa je bil jajcevod dokaj v slabem stanju so mi ga raje odstranili.

(odgovor članu nnadja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ime
Miška2006

Katero ime za punčko vam je lepše:

Leja (9%)

Tara (16%)

Nina (19%)

Teja (10%)

Sara (25%)

Gaja (20%)

Število vseh glasov: 654

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!