Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izvenmaterična nosečnost 6.4.2006 19:47:20
|
|
|
|
bučibači
|
Ali ima katera izkušnje s tem nesrečnim dogodkom, namreč vendno ko upam, da bo test ,(do sedaj še nič ) me je nekje potihem strah, da se pa lahko meni to zgodi.Zanima me kako to zgleda, ali krvaviš, ali ne,znaki,... pa še eno vpr.:v prvem, mogoče tudi drugem mesecu, če še neveš, da si , ali je velika nevarnost, če se ukvarjaš športom?Jaz sem občasna rekreativka, seveda, se pa veliko boljše počutim, če se totalno "prešvicam", kdaj veš kje je tista meja, ki je rizična, tudi dvigovanje kakršnihkoli stvari???
|
|
|
|
RE: izvenmaterična nosečnost 6.4.2006 20:02:02
|
|
|
|
gogadeniro
|
Pozdravljena, jst sm imela to smolo . Zdej pa kako to veš. Mene je recimo začelo zelo boleti v spodnjem delu trebuha, oz. levi jajčnik. No, jst nisem take panike takoj zagnala (prvič noseča, ne veš kako to zgleda, a je to pri kom normalno....) Bolečina se je po dveh dneh tako stopnjevala, da je ratala neznosna. Šla sm na gin. urgentni oddelek kjer so ugotovili izvenmaternično nosečnost, v levem jajcevodu, katerega so tudi odstranili. To se mi je zgodilo v šestem tednu, žal. Jst nisem nič krvavela, je pa to različno. Kar se pa tiče športnih aktivnosti je najbolje, da vprašaš svojega G. Upam, da ti ne bo treba tega nikoli izkusiti . L.p.
|
|
RE: izvenmaterična nosečnost 19.4.2006 23:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: izvenmaterična nosečnost 19.4.2006 23:18:50
|
|
|
|
nenna
|
Goga pozdravljena, Imam sicer isto izkušnjo kot ti sem tudi jaz bila izvenmaterično noseča in odstranili jajcevod.Pred tem sem rodila 2 hčerki in še po odstranitvi jajcevoda zanosila toda zdaj se že peto leto trudiva na pa nič in nič . Kaj je to?Z obema je vse ok razen mojega jajcevoda,ki ga ni.Dr.Pušenjak pravi ,da gre pri meni za idiopatsko neplodnost. poslušam razne inf.nekateri dr.pravijo da je enako zanositi z enim jajcevodom ali obema,res več nisem pametna. Sedaj sem začela z glino obkladki bom videla,če nam kaj rata. Kaj pa ti?Imaš probleme a ne? Oglasi se mi bom zelo vesela tvojega sporočila lp Nenna
|
|
|
|
RE: izvenmaterična nosečnost 19.5.2011 9:00:23
|
|
|
|
nnadja
|
tudi jaz sem imela izvenmaterično nos. in ravno v ponedeljek sem bila operirana. Nisem imela nobenih bolečin, samo en teden po končani menstruaciji sem začela krvaveti. Niso mi odstranili jajcevoda le poseslai ven in ga zašili nazaj. Najhuje mi je to da mi zdravniki ne morejo reči da je bila operacija uspešna in da se to pri naslednji nosečnosti ne more ponoviti. Ta nosečnost je bila prva, stara sem 24 let. Sedaj imam pa strah pred zanositvijo..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
ImeMiška2006Katero ime za punčko vam je lepše:Leja (
9%)
Tara (
16%)
Nina (
19%)
Teja (
10%)
Sara (
25%)
Gaja (
20%)
Število vseh glasov: 654Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!