|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   praznovanje prvega RD
6.4.2006 19:22:03   
SU
Lepo pozdravljene!
Drugi teden ima naš fantek ŽE prvi rojstni dan!!! Pustimo to, da kar ne morem verjeti, da ŽE 1 letouser posted image ... Zanima me kako ste/boste ve oziroma kako bodo vaši malčki praznovali prvi/drugi RD??? Z možekom kolebava med praznovanjem za familijo in praznovanjem za "prijatelje" oz. za kolege z otročki, ki so cca. toliko stari kot naš Maj... Jaz se bolj nagibam k slednji možnosti, s tem, da seveda stare starše povabimo na en "kratek" klepet, prigrizek, ... Itak bodo pa sami tudi prišli čestitat... Se mi zdi, da če pride "žlj" ljudi ( pol familije ), da potem otroček nima nič od tega, "stari" ga pa žurajo. Malček mora itak kmalu spat...user posted image  Kakšno "prakso" imate vi?? LP, Saša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: praznovanje prvega RD
6.4.2006 19:33:19   
Arwen
Tudi mi bomo v kratkem praznovali 1. RD.user posted image Povabili bomo tako stare starše kot tudi nekaj prijateljev z otroki, ampak ločeno. Mislim, da mora biti vsakega malo...malo družinskega vzdušja in malo norenja s prijatelji.user posted image Lepo praznujte! T.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 20:33:53   
CatJa
Mi smo za 1. roj. dan imeli piknik + torto za familijo. Za raznorazne prijateljčke mi je to mal hitro, ker malemu itak ni nič jasno. To ga bo še vse počakalo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 20:58:54   
muki1
Midva sva za 1. rojstni dan naredila torto za hčerkico, pa obe babici in oba dedka so prišli. Ful balončkov in je bilo res posrečeno.
Potem pa sva za prijatelje naredila celo štalo, pa mali itak ni bilo nič jasno, je pol žura prespala, tak da mislim, da za prvi rojstni dan ni treba pretiravat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2006 6:39:54   
anitaz
Mi smo naredili tako: en dan smo imeli praznovanje z njenimi prijateljčki v "zakupljenem" otroškem prostoru, kjer so otročki uživali 100 na uro.
Drugi dan sva pa doma naredila kosilo za domače (dedki, babice).

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2006 11:30:05   
total
Imeli smo vrtno zabavo za ta najdražje res lepo in nepozabno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2006 13:50:08   
tanja75
Mi smo imeli eno skupno zabavo doma, za nonote in none, prijatelje z otroki, žlahta pa samo tista, ki jim naš sonček nekaj pomeni.
Sva razmišljala, da bi najela en prostor in povabila vso žlahto, ma komu na čast. user posted image Če so prišli samo zraven, ko se je rodil in pol niti ne vprašajo kako je z njim.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2006 19:10:31   
bobek05
Mi bomo praznovali 1. RD junija in takrat se bo na veliko roštiljalo - bo puno kuča familije user posted image  Anej je prvi vnuk bo moji in moževi strani tak, da se babice in dedki mislijo na veliko ven vrčt user posted image  Torto bom pa jaz pekla... (meni najboljše grata user posted image )

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2006 14:34:19   
pravljica
jaz tudi študiram...verjetno bomo za 1.rd samo domači in tisti res najbližji prijatelji z otroki...smo pa tudi poletni, tako da na veliko roštiljamo ipd. ...ne vem, možno tudi, da bo sobota prijateljska, nedelja pa familijska user posted image

bobek! julijke pa itak nekaj za naše skup spravimo a ne user posted image  če ne drugega se dobimo 1 sončen dan v parku, pa deke po tleh in fotoaparati, pa kakšna torta ala bobek user posted image  a???

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.