|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HEMEROIDI
6.4.2006 17:27:24   
Anonimen
nov problem -
nimam popolnoma nobenih problemov z zaprtostjo, veselo sem na veliki potrebi vsako jutro ze od samega zacetka (pocasi zacenjam 5 mesec nosecnosti).

vceraj zvecer me ne nekaj zacelo motit pri riti in sem pogledala in z grozo ugotovila, za zgleda je hemeroid. ena tko roza tvorba na presredku (upam da ne jeste!!!). nic sicer ne krvavi, ampak se pa cuti - zvecer malo bolj kot zjutraj. velik je pa tko ene slabe pol cm sirok pa 1 cm do 1.5 dolg. Se vedno normalno hodim na wc in mi ni jasno od kje zdaj to.

A katera ve kaj se temu naredi? A bo slo stran al ne - pred porodom - ker nimam namena cakat do poroda? A rabim kaksna zdravila? Hemeroidov nisem imela nikoli v zivljenju, niti nikoli nisem imela problemov z zaprtostjo, vsaj zadnjih nekaj let ne...

Pomagajteeeee prosimmmmm :(

(sem klicala tudi svojo g in cakam da poklice nazaj, vmes sem pa nervoznaaaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HEMEROIDI
6.4.2006 17:30:42   
April
nč bit nervozna user posted image ,to ni nič hudga. Drugače pa se dobijo v lekarni razne kreme proti hemeroidom (in podočnjakom user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 17:40:51   
rokanoga
a pol mi sploh ne bo treba k dohtarju?
kateri dohtar sploh to pogleda?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 17:54:02   
Anonimen
Živjo, pregleda te lahko tvoj lečeči zdravnik, predpisal ti bo mazilo, še najbolj pa si boš pomagala sama, če se boš večkrat na dan umivala z mrzlo vodo tam zadaj....seveda pa tudi obvezno takrat, ko greš na veliko potrebo...tko, to so moje izkušnje in mi pomaga!
Nati

(odgovor članu rokanoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2006 20:02:16   
ona
Moj tast si je pomagal z pitjem EGO jogutra,unega navadnega,tekočega in mu je pomagalo,da nima problemov.Baje ta jogurt vsebuje neke bakterije!Provaj,saj ti ne bi smel škodit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2006 20:16:43   
ribica.
Jaz sem tri tedne pred porodom in so se mi tudi pojavili hemeroidi zadnji teden. Nekaj malega mi jih je ostalo že od prej, od prvega poroda, vendar mi nikoli niso povzročali toliko težav kot zadnji teden. Do sedaj so se mi pojavljali samo občasno, kadar sem se morala na wc-u res napenjat. Sedaj pa enako kot ti, nimam težav s prebavo, ampak dve bulici, ki me ful bolita. Najbolj nadležno pa je, da si jih nikakor ne morem popravit noter. Sliši se res bedno, ampak prej sem si namazala z mastno kremo in si popravila noter, pa je bilo dobro. Sedaj pa ne gre in me ful boli. Kaj bo šele ko rodim.
Tudi tebi priporočam, da si redno mažeš s kako fejst mastno kremo ali oljem, da je zadeva zmehčana, pa umivaj si z mrzlo vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2006 0:32:02   
KODA
Jaz sem jih dobila,pa drugem carskem rezu.So pa hitro prešli.Dobila sem mazilo Modolex(saj mislim,da se tako reče).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2006 9:38:33   
vidja
Pomaga kopel iz hrastovega lubja. Kupiš v lekarni ali kaki specializirani trgovini. Potem pa ritko v kopeli namakaš. Meni je pomagalo.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2006 10:16:55   
naja78
modolex ali lasonil-bomba,pa tuš in mrzla voda.
bog ne daj v vročo vodo se usest.

to je normalno.

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2006 12:57:10   
Anonimen
Dobrodošla v družbi.
Meni pomaga ognjičevo mazilo. Probaj.user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2006 15:19:20   
Anonimen

ognjicevo mazilo sem probala, pa me je celo noc bolelo... zdaj sem si nabavila eno kremo, bom probala se s to...

in, jasno sem sedela v topli vodi zjutraj... povsod pise da je to kul, ceprav mi ni logicno, saj topla voda siri zile...

potem sem dala se kamilce na vato in pucala s tem... kamilce se mi zdijo kr kul... sam to ne vem ce bo pocajtal...

vse zivo pocnem kar preberem ;) ne vem kako bom tole prenesla, saj nisem se niti na polovici....

sem ti tut not jih probala prtisnt in takoj k je sla zila not sm gor dala led... ampak je prec vrn pokukala...

a gre to kej nazaj, al bo se naslednjih toliko mesecev isto? a se kej navadis na to, ce traja do konca nosecnosti?

(sej verjetn si katera misli, 'kako hudica bo ta rodila, ce ze pri enem hemeroidu tko panicari' .. :(  )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.4.2006 20:36:12   
ribica.
Ti samo maži, pa bo že bolje.  Se  bo zmehčalo pa ne bo več tako boleče.  Kdor je doživel kako neprijetno je to, tako ve, da ne jamraš zastonj. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2006 17:35:03   
Anonimen
verjele ali ne - nehala sem ga cutit... recept - kamilice na vato, v zmrzovalnik da fino zmrzne vata, potem pa parkrat na dan vato na hemerid, da ga fino prezebe. boljs kot seded v mrzli vod (kar sem tudi probala, sam ni fajn ker si lahko prehladis mehur...). skratka - po parih dneh terapije z zmrznjenim kamilicnim cajem na vati - zadeve prakticno ne cutim vec. user posted image

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.4.2006 9:53:57   
petrusata
Nič ne skrbi z veliko potrpljenja in nekaj časa boš tudi sama ugotovila kaj ti najbolj ustreza za odpravo tega  " prijatelja od tam zadaj "
Sama prvič nisem imela  hem. čeprav sem s težavo hodila na blato in sem bila skozi zaprta. Sedaj v drugi nosečnosti sem imela vsakodnevno odvajanje in sem po porodu  imela zunanje hemoroide.  Sedaj je 3 tedne po porodu. Spustil se je ven pri tiščalnikih med porodom. Redno si je treba skrbet da se po veliki potrebi umiješ. Samo ne si jih čohat če te srbijo! Takoj se umit
Meni je pomagalo umivanje z detergentom za intimno nego, ki vsebuje kamilice alojo in hamamelis. ( švicarska stvar ki se prodaja na domu ). Po vsakem umivanju meni je pasala topla voda si hemoroid potisneš nazaj v črevo. Prvič te bo bolelo , stisni zobe pa bo , potem se boš tega postopka navadla samo v črevo ga spravi ker tam njemu najbolj paše pa še tebe ne bo bolelo.
Jaz ga še imam pa mi ne dela nobenih problemov več, ker ve kaj ga čaka ha ha ha!
Vso srečo do konca nosečnosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?