|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rutar baby
6.4.2006 14:09:00   
borovnička
Danes sem dobila reklamo, pa me zanima, če je katera bila tam? Kakšna je izbira? Cene? Sprašujem zato, da se ne bi zastonj vozila v Ljubljano, ker tu v MB tega oddelka baje ni, oz. imajo neko malenkost.

Pozdravček user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rutar baby
6.4.2006 14:30:44   
Anonimen
Pozdravljena, jest sem bila takole ene dvakrat pa sem sicer iz Ljubljane. Imajo kar nekaj izbire, ampak tako fulll grozno da bi samo zato hodila pa niti ne. Vsaj jest ne bi. Imajo posteljice, pa posteljnino, pa veliko vozičkov ( v glavnem firme Hartan ), pa nekaj tistih obeskov za nad posteljo, in podobno. Meni se stvari niso zdele tako ugodno da bi jih tam kupila. Sem videla namreč marsikatero stvar kje drugje tudi ceneje.....

V glavnem - moje mnenje je, da če v tvoji okolici zares ni nobene otroške trgovine s podobnimi stvari potem pridi pogledat. Jest nekako tako kombiniram recimo posteljico z jogijem sva kupila v Lesnini, posteljnino v Leclercu, razne igračke v Baby centru, voziček v Pikapolonici, ......pa se kar da....

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
6.4.2006 15:45:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 16:21:44   
Jenny*
Midva sva kupila tam luškan voziček, tak športni, ki gre v vodoraven položaj in zraven torbo-kot košaro, ki se jo postavi notri, da dojenček leži lepo na ravnem. Firma ni kakšna znana, stal je pa skupaj s torbo pribl. 48.000. Druge stvari se pa tud men niso zdele nevemkaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2006 17:40:17   
zaliga
Borovnička saj imaš tui tukaj v MB. otroški oddelek!!!!!!
Je pa "na sredini" iz Dipota v Rutarja! Sicer ni ful velik, a v lj. za pogledat se ti pa res ne splača. Pa še ful drago je za moje pojme! Sicer pa, povsod se najde kaj dragega in poceni!

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2006 17:45:12   
borovnička
Ma kupujevo v bistvu vso opremo za dojenčka. Od posteljice, vozička, previjalne, kotna omara... te večje stvari. In potem me vsaka taka ugodna varianta pritegne. Zapičila sva se namreč v en voziček, ki je zelo drag, pa zdaj iščeva podoben model, ampak upam, da cenejši.

A potem pravite, da se ne splača? Ja, saj vam čist verjamem, ker Rutar na splošno ni poceni varianta za karkoli.

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2006 18:39:16   
mojca75
prvo, niti ni poceni, drugo se pa za ta denar drugje dobi bistveno boljšo kvaliteto! Sama sem tam gledala posteljice in ko sem jo hotela malo premakniti mi je okrasni del na mali stranici ostal v rokah - zato pa hvala lepa!

Res da imajo ogromno vozičkov, sam ne vem kakšni so ker sem ga takrat že imela in nisem več gledala,

jaz se ne bi vozila! če boš imela kakšno drugo pot - ajde, skoči pogledat, sicer pa nisi nič zamudila!

mojca

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2006 20:22:49   
Marogica
Samo v Rutarju ne zapravita svojeg denarja!!!! Raje ga nesita kam drugam, ga bosta bolje "naložila". Kvaliteta ni nič posebnega, cene pa so zelo "posebne". Pa previdna bodita pri vseh cenah, kjer piše "akcija"-razprodaje". Rutar NIMA razprodaj. Rutar v času razprodaj dvigne cene, in napiše kot akcijske cene tiste, ki so bile že v redni prodaji. To sem ugotovila že pri nekaj izdelkih, za katere sem se osebno zanimala in imela "naštudirane". In bilo je tako, kot sem napisala. Niti za tolar se niso pocenile v razporodajah, samo prečrtane cene so se naenkrat dvignile.
Želim vama prijeten nakup, kjerkoli drugje.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?