Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uveljavljanje garancije NOKIA 6.4.2006 10:59:21
|
|
|
|
April
|
A si ga nesla na servis tam kjer imajo sedež v trnovem nasproti stare pumpe? Men niso nič komplicirala, čeprav sem imela samo garancijo brez računa. Mogoče je pa račun zgolj informativne narave. Pokliči jih pa vprašaj kako in kaj.
|
|
|
|
RE: uveljavljanje garancije NOKIA 6.4.2006 11:58:47
|
|
|
|
tulifon
|
Sama delam kot mobitelov posrednik zato ti iz prve roke povem da morajo to popraviti na garancijo- razen če je bil tel mehansko poškodovan(stik s tekočino ali prahom, padci...)Drugače jim pa zagrozi s kakšno inšpekcijo. lp
|
|
|
|
RE: uveljavljanje garancije NOKIA 6.4.2006 13:08:59
|
|
|
|
ines2001
|
Živio.Telefon ni bil v nobeni tekočini, ni padel in ni bil prašen. Klicala iz njega, odložila naslednjič pa pozvoni, se oglasim in ful hreščanje. Ko pa sem telefon odnesla na servis, sem imela otroka s sabo in mi je takoj rekel da kao to ne smem dati otrokom kot igračo. Domnevam da je zaradi tega to. Sama sem rekla da jaz to sama vem da to ni igrača, saj nimam prvega telefona, sploh pa novega ne bi dala, še prejšnjega, ki je bil star 4 leta ni dobil otrok. Je dosti pametnejših igrač. Me je kar malo razkuril. lep pozdrav ines2001
|
|
|
|
RE: uveljavljanje garancije NOKIA 6.4.2006 13:37:48
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! A NOKIA ima 24 mesecev garancije? Jupiiiiiii, ker ga meni nekaj Ir sračka... LP Tina
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?