|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski test - nič jasen
6.4.2006 8:15:02   
Snoopika
Včeraj sem naredila ovulacijski test. Stvar je taka. Dva dni me je špiikalo v jajčniku. U bistvu me še vedno. Bilo je malo sluzi  - kar naj bi bila ovulacija. Vsaj jaz tako mislimuser posted image . No in naredim ta test in je bila druga črtica manj obarvana. Kar naj bi pomenilo, da ovulacije ni. Vsaj po navodilih sodeč. Me zanima, če je katera tud delala ta test Ovul - test se imenuje pa je vseeno ovulacija bila? Skratka jest sem čist zmedena. Danes bom sicer test ponovila pa upam, da kaj pokaže.user posted image  Aja zadnja menstruacija je bila 25.03.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski test - nič jasen
6.4.2006 8:31:56   
mamči
Te teste bi se naj ponavljalo cca. 3 dni v predvidenem času ovulacije, torej 3x na 24 ur. To pomeni, da bi ga naj ponovila še danes in jutri. Cenovno kar dosti znese, predvsem če nimaš rednih menstruacij. Konkretno ta test sicer ne poznam, od Romeda npr. pa vem, da se naj bi se delal 3x. Če npr. pride ovulacija na 14 dan po zadnji mens. test delaš 13, 14 in 15.

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 8:35:33   
Snoopika
Joj. Pa to celo premoženje zapraviš. Namreč včeraj sem prvič to kupla. K sva z mojim rekla, da bi pa dojenčka nardila user posted image . No pol sem bla pa sam še bolj zmedena. Tko, da sem se odločila, da ne kupim več. Porabla bom to do konca pa upam, da rata. Mamči hvala. Danes bom itak še enkrat probala. Pa še ginekologa mam. Upam, da najde kašen folikl. Hvala še enkrat. Lp

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 8:39:31   
mamči
Najboljše je, da se čim manj poglabljaš v tiste dni najbolje je, da kar delata na user posted image  in boš videla bo že ratalo!

Veliko sreče user posted image .

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2006 8:57:25   
Barbk
Ojla,

tudi midva sva ta mesec prakticirala Ovul test(upam, da se bo resnično obrestovalo).No tretji dan uporabe(ponedeljek) sta se mi pokazali dve enaki črtici(to pomeni, da naj bi O nastopila v 24-48 urah).V torek pa sem imela G(samo pregled) in je rekla, da je O že nastopila, da sem glih nekje na sredini.Sva pa že od sobote veselo vsak dan user posted image .Moj user posted image  je bil nekaj časa ful navdušen, pol je pa rekel, da mu bodo jaj... odpadla.Meni se je pa tako dogajal...uh je bilo luštno.Teli moji hormončki so čist podivjal-bi skoz hopa cupa.No tako je to pri nas...Vidva kar veselo telovadita pa ma da se prikažeta user posted image .

user posted image Barbk

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2006 9:38:08   
Ayo

Punce, ce se kateri da ukvarjati z BT, najdete na www.fertilityfriend.com tabele, ki vam bodo, skupaj z BT, pomagale pri zaznavanju O. Se strinjam da z ovulacijskimi testi zmecemo stran kar nekaj denarja, merjenje BT pa ne stane nic  (kupiti je treba samo en fajn digitalni termometer, ko je gotov zapiska in shrani BT) . Po nekaj ciklusih, ko boste imele pred sabo vase tabele o preteklih ovulacijah, vam bo ta podatek, ce ne drugega pokazal, ali je O v dolocenem ciklusu sploh bila prisotna in pa delovanje vasega telesa. Predvsem pa mu je potrebno prisluhniti in tako se da kar dobro dolociti kdaj ovulirate. user posted image

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2006 12:08:46   
Anonimen
Živjo!

Tudi jaz sem si prejšnji mesec kupila ovulacijske teste - pet v kompletu za 5000 Sit.
Lepo sem si vse prebrala in naredila tko kot je pisalo. Vse je šlo kot po maslu....
13 dan po menstruaciji sem naredila privi test in bila je blaga črtica, naslednji dan malo
bolj vidna in naslednji dan zeloooo vidna. Tko da je vse štimal... Bila sem vesela, da imam
tako točno ovulacijo in prepričana, da bo tokrat uspelo. Samo še user posted image pa bo. Očitno ni druge
težave.
Ja pa kaj še..... Menstra je prišla, sicer se je še malo pozabavala in je kakšne dva dni zamujala
ampak je prišla. Tko da sem samo denar stran vrgla.......j

No to je moja zgodba o ovulaciskih testih......

lp

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2006 8:01:02   
Tejchy
Na internetni strani www.mef.hr/if/alati/racunala/skripte/k_koncept.html si lahko tudi približno izračunate ovulacijo... vse tiste, ki imate neredne menstrualne cikle. Mogoče bo pa katera kak tolar prišparala user posted image .

lp vsem skupaj in upam, da nam čimprej uspe user posted image user posted image .

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2006 12:13:57   
barby113
Tudi jaz sem delala te ovulacijske teste pa mi niso pokazali ničesar.  Delala sem jih redno  ves mesec ampak nič. No potem pa mi je kolegica, ki je že noseča rekla, da tudi njej niso ničesar pokazali za to se ne zanašat preveč. Baje nekaterim ženskam sploh ne pokaže.

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2006 12:39:46   
artepa
Sama sem se po 2 letih odločila kupiti Ovul-test. M imam na 24-31 dni. 10 dan ni pokazalo nič, 11 dan tudi ne, 13. dan pa je bila testna črtica močnejša od kontrolne. Sodeč po navodilih naj bi to pomenilo, da bom imela ovulacijo v roku 24-48 ur. Ta test deluje na principu detekcije LH hormona,  ki doseže vrh ob ovulaciji.  Pred ovulacijo LH počasi narašča, takoj po njej pa zelo hitro pade. Ko doseže visoko koncentracijo ga lahko zaznamo s testi. To pomeni tudi, da če bi jaz merila 18. dan mi tudi ne bi zaznalo, čeprav je ovulacija bila. V navodilih tudi piše kateri dan naj bi začeli z merjenjem in potem vsak dan merimo, a z Ovul-testom ne z jutranjim urinom. Najboljše je meriti med 10 uro zjutraj in 10 uro zvečer.

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?