Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacijski test - nič jasen 6.4.2006 8:31:56
|
|
|
|
mamči
|
Te teste bi se naj ponavljalo cca. 3 dni v predvidenem času ovulacije, torej 3x na 24 ur. To pomeni, da bi ga naj ponovila še danes in jutri. Cenovno kar dosti znese, predvsem če nimaš rednih menstruacij. Konkretno ta test sicer ne poznam, od Romeda npr. pa vem, da se naj bi se delal 3x. Če npr. pride ovulacija na 14 dan po zadnji mens. test delaš 13, 14 in 15.
|
|
|
|
RE: Ovulacijski test - nič jasen 6.4.2006 8:35:33
|
|
|
|
Snoopika
|
Joj. Pa to celo premoženje zapraviš. Namreč včeraj sem prvič to kupla. K sva z mojim rekla, da bi pa dojenčka nardila . No pol sem bla pa sam še bolj zmedena. Tko, da sem se odločila, da ne kupim več. Porabla bom to do konca pa upam, da rata. Mamči hvala. Danes bom itak še enkrat probala. Pa še ginekologa mam. Upam, da najde kašen folikl. Hvala še enkrat. Lp
|
|
|
|
RE: Ovulacijski test - nič jasen 6.4.2006 8:39:31
|
|
|
|
mamči
|
Najboljše je, da se čim manj poglabljaš v tiste dni najbolje je, da kar delata na in boš videla bo že ratalo! Veliko sreče .
|
|
|
|
RE: Ovulacijski test - nič jasen 6.4.2006 8:57:25
|
|
|
|
Barbk
|
Ojla, tudi midva sva ta mesec prakticirala Ovul test(upam, da se bo resnično obrestovalo).No tretji dan uporabe(ponedeljek) sta se mi pokazali dve enaki črtici(to pomeni, da naj bi O nastopila v 24-48 urah).V torek pa sem imela G(samo pregled) in je rekla, da je O že nastopila, da sem glih nekje na sredini.Sva pa že od sobote veselo vsak dan .Moj je bil nekaj časa ful navdušen, pol je pa rekel, da mu bodo jaj... odpadla.Meni se je pa tako dogajal...uh je bilo luštno.Teli moji hormončki so čist podivjal-bi skoz hopa cupa.No tako je to pri nas...Vidva kar veselo telovadita pa ma da se prikažeta . Barbk
|
|
|
|
RE: Ovulacijski test - nič jasen 6.4.2006 9:38:08
|
|
|
|
Ayo
|
Punce, ce se kateri da ukvarjati z BT, najdete na www.fertilityfriend.com tabele, ki vam bodo, skupaj z BT, pomagale pri zaznavanju O. Se strinjam da z ovulacijskimi testi zmecemo stran kar nekaj denarja, merjenje BT pa ne stane nic (kupiti je treba samo en fajn digitalni termometer, ko je gotov zapiska in shrani BT) . Po nekaj ciklusih, ko boste imele pred sabo vase tabele o preteklih ovulacijah, vam bo ta podatek, ce ne drugega pokazal, ali je O v dolocenem ciklusu sploh bila prisotna in pa delovanje vasega telesa. Predvsem pa mu je potrebno prisluhniti in tako se da kar dobro dolociti kdaj ovulirate.
|
|
|
|
RE: Ovulacijski test - nič jasen 6.4.2006 12:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Tudi jaz sem si prejšnji mesec kupila ovulacijske teste - pet v kompletu za 5000 Sit. Lepo sem si vse prebrala in naredila tko kot je pisalo. Vse je šlo kot po maslu.... 13 dan po menstruaciji sem naredila privi test in bila je blaga črtica, naslednji dan malo bolj vidna in naslednji dan zeloooo vidna. Tko da je vse štimal... Bila sem vesela, da imam tako točno ovulacijo in prepričana, da bo tokrat uspelo. Samo še pa bo. Očitno ni druge težave. Ja pa kaj še..... Menstra je prišla, sicer se je še malo pozabavala in je kakšne dva dni zamujala ampak je prišla. Tko da sem samo denar stran vrgla.......j No to je moja zgodba o ovulaciskih testih...... lp
|
|
|
|
RE: Ovulacijski test - nič jasen 9.4.2006 8:01:02
|
|
|
|
Tejchy
|
Na internetni strani www.mef.hr/if/alati/racunala/skripte/k_koncept.html si lahko tudi približno izračunate ovulacijo... vse tiste, ki imate neredne menstrualne cikle. Mogoče bo pa katera kak tolar prišparala . lp vsem skupaj in upam, da nam čimprej uspe .
|
|
|
|
RE: Ovulacijski test - nič jasen 10.4.2006 12:13:57
|
|
|
|
barby113
|
Tudi jaz sem delala te ovulacijske teste pa mi niso pokazali ničesar. Delala sem jih redno ves mesec ampak nič. No potem pa mi je kolegica, ki je že noseča rekla, da tudi njej niso ničesar pokazali za to se ne zanašat preveč. Baje nekaterim ženskam sploh ne pokaže.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?