|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ JE TO?
5.4.2006 22:05:44   
jasnika
Naj povem, da sedaj prvi mesec intenzivno delama nauser posted image , sedaj sem v času ovulacije in naj povem da imam od včeraj iz nožnice močno prozorno sluz, sicer imam težave z belim tokom, ampak sedaj ni to to.Kaj menite kaj bi to bilo, a je možno da je to kakšen znak zanositve al kaj??zELO BOM VESELA VAŠIH MNENJ!!Aja nevem, če je pomembno ampak zadnjouser posted image  sem imel 21.3.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ JE TO?
5.4.2006 22:11:19   
Anonimen
hoj,jaz imam vedno v času O zelo močno povečan bel tok, oz, takšno sluz, in po tem vem, da je v teh petih dneh O, točno tisti dan, ki je " ta pravi", zato bi to seveda izključila.
Ampak-IZJEME POTRJUJEJO PRAVILA, good luck!!!

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2006 22:12:57   
gogadeniro
Jasnika, mislik da je ravno to ovulacija, vsaj pri meni je največkrat tako, no, skoraj zmeraj.
Če je bil začetek zadnje user posted image  26.3. je za ovulacijo še malo prezgodaj.
Saj bo, le pogumno! user posted image

goga

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2006 22:16:25   
gogadeniro
Oh, sorry, datum sem napačno videla! Za O je že pravi čas, ampak za nosečnost, oz. za kakršne koli znake je prezgodaj. Pozdravček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogadeniro)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2006 22:16:33   
jasnika
začetek zadnje user posted image  je bil 21.3

(odgovor članu gogadeniro)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2006 15:16:27   
jasnika
a je danes konec ovulacije ker več ni izcedka oz sluzi??

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2006 15:25:35   
polona25
Jaz sem na istem. Zadnjo user posted image  sem imela 22.03. in ravno te dni sem imela močan izcedek. Smo user posted image user posted image kot nori. Zdaj je tudi prvi mesec, ko delava na tem. Sporoči, če bo uspelo user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2006 15:34:44   
delfinčica
Am, do samem odnosu pride do izcedka, sam to ni tvoj user posted image user posted image . Semenska tekočina gre ven, spermiji so pa splavali naprej.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2006 16:04:05   
jasnika
polona 25 tud jaz tebi želim da bi vama uspelo, seveda se še beremo kako bo, če ne prej par dni pred user posted image , ko boma čakale ko nore, delfinčica lepo da me poučuješ, da pr odnosu pride do izcedka ki pa ni mojuser posted image , res vsa ti častuser posted image , ampak nisi me razumela včeraj in predvčeralšnje sem imela ful neke sluzi, danes pa enostavno več ni tega in me je zanimalo, če bi lahko to bil konec ovulacije.user posted image user posted image
lp

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?