Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: določitev dioptrije pri otrocih 5.4.2006 21:28:41
|
|
|
|
ona
|
Te kapljice je treba dajat,da skrči zenico ali razširi ali nekaj takega,ne znam točno povedat.Mi smo malemu tudi dajali in baje da ima po teh kapljicah malo zamegljen vid in se potem vse uredi.Tako,da ne skrbi,te kapljice ne naredijo nobene škode,je pa koristno za izmerit dioptrijo!
|
|
|
|
RE: določitev dioptrije pri otrocih 6.4.2006 8:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko so meni vid pregedovali računalniško, se nič ne spomnim kakšnih kapljic. Ma vi jih dajejte, kolikor jih boste res sploh uspeli v oko dati (vem, kako to izglda pri tako majhnem otroku), saj druge izbire nimate. Najbrž bo šlo s solzami vred več ven kot not, ampak drugega ne morete. Kar povejte to potem na pregledu. Vsaj jaz bi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
spol, nuhalna svetlinautripekKaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini?
Pri dr. Kudrovi.pravilna (
86%)
zmotna (
14%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!