Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ugodno mako majčke, bodiji 5.4.2006 19:46:02
|
|
|
|
Primoza
|
Nič kaj poceni - v Intersparu je dosti ceneje pa še kje drugje. Uvoženi so pa itak vsi iz Kitajske, če ne drugega material.
|
|
|
|
RE: ugodno mako majčke, bodiji 5.4.2006 21:54:55
|
|
|
|
sašaš
|
Kje pa se nahajajo?
|
|
RE: ugodno mako majčke, bodiji 6.4.2006 8:48:46
|
|
|
|
Barbs
|
Na Cesti Andreja Bitenca 144. Sem si pomagala z guglom.
|
|
RE: ugodno mako majčke, bodiji 6.4.2006 8:51:08
|
|
|
|
MarijaPo
|
Nam so to firmo svetovali v soli za starse.
|
|
|
|
RE: ugodno mako majčke, bodiji 6.4.2006 9:09:05
|
|
|
|
mojca75
|
Hvala! Super, men se zdi pa to ugodno! tiste ki ste to že "izvedle" kaj poklicale ste in ste šle k njim, al majo kako "domačo prodajalno" al kako.... Mojca PS: če so pletilstvo, najbrž nimajo kitajste robe? Halo?
|
|
|
|
RE: ugodno mako majčke, bodiji 6.4.2006 13:08:11
|
|
|
|
niki#
|
Jaz sem jih prej poklicala in se dogovorila da pridem...(greš direkt v njihovo delavnico) Material je res kvaliteten (100%debeljši bombaž)... ni tisto kot npr. v BC (upsss) ali šparih in podobno ko se raztegne ali pokvari gumbek, če že napačno pogledaš.(torej ni Kitajska roba... ) Iste majčke prodajajo v Nami in sicer po tisoč sit, žabice pa po tisoč osemsto... Menda se da dogovorit, da ti pošlje vendar naj to nebi bil samo en bodi ... lp
|
|
|
|
RE: ugodno mako majčke, bodiji 10.4.2006 11:22:42
|
|
|
|
kapesanta
|
A je katera že kupovala v Tosamini industrijski v Domžalah? Jaz imam informacijo da se ful splača. Plenice, povijalke, pa tudi hlačke in majčke in ostalo za . Grem verjetno danes pogledat pa bi blo pa fino če bi vedela cene drugje - dejte prosim mal napisat kakšne so cene v trgovinah (DM je baje zlo ugoden).
|
|
RE: ugodno mako majčke, bodiji 10.4.2006 12:29:32
|
|
|
|
urška76
|
Kar se plenic in povijalk v Tosami tiče ne morem rečt, ker sem jih dobila v dar za dojenčka. Mi jih je dala od kolegice mami, ki je delala v Tosami. Kar se pa tiče majčk in hlačk so pa cene kar na nivoju, oz. nič cenej kot drugje. Sem velikokrat pogledala, ko sem hodila po vato za umivaje prvega .
|
|
|
|
RE: ugodno mako majčke, bodiji 10.4.2006 16:06:01
|
|
|
|
niki#
|
Ne vem točno koliko kaj stane (sva s kolegico primerjali) a vem da je dražje vsaj kar ste tiče mako majčk, žabic in planic ter povijalk. Planice se definitivno splača v DM (5 kom 70x70 so cca 1.600 od tosame 80x80 10 kom cca 3.600). Povijalne pa sem kupila v prej omenjenem pletilstvu!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
54%)
Sem zadovoljna. (
24%)
Je kar v redu, vend (
22%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!