|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprasanje kar tako
5.4.2006 19:17:21   
Ayo
Zanima me koliko ve od tega kar se pogovarjamo me tukaj na forumu predebatirate z vasim user posted image  ?? jz bl mal, ze tako ali tako nas imajo dosti za zmesane user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprasanje kar tako
5.4.2006 19:23:26   
LARIKA
Ah ga ne obremenjujem še s tem, že tko ali tako se imava veliko za pogovarjat user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2006 19:45:28   
soncece24
Nicesar 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2006 19:55:46   
gogadeniro
Moj srček  polovico tega itak ne bi razumel  user posted image user posted image user posted image   , ampak me pa zelo razvaja in upa, da nama bo uspelo.
Jaz ga s tem ne obremenjujem prav veliko, ker se že tako ali tako veliko ukvarja z mano, glede na to, da je malo na trnih, ker je na poskusni dobi (pred tremi m. je dobil novo službo), in si močno želi dobiti za nedoločen čas. Dobil jo pa bo le tako, če bo zelo garal, in on tudi zares veliko dela.
Tako da že to, da ima kljub temu še vedno veliko energije in časa zame in moje jamranje mi veliko pomeni.
Torej ja, pogovarjava se že o tem, ampak brez naših zapletenih (za moške) besed. user posted image  
pa-pa

goga

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2006 20:08:40   
tajči84_
Ničesar mu ne povem...user posted image

(odgovor članu gogadeniro)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2006 23:10:00   
jasnika
mu povem in pokažem kar dosti, z namenom da vidi da nisem edina "smotka"da so še druge tud, se opravičujem izrazu saj ni mišljeno nič slabega!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2006 23:25:02   
kasija78
Dobro vprašanje. Malo mu povem.  Kdaj pa kdaj pojamram, ene stvari pa mi je lažje deliti z vami dekleti, ker ste na istem mestu kot jaz. Pa zato me znate bolje razumet in tudi odgovoriti na vprašanja o M, plodnih dnevih in takih rečeh.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2006 0:33:49   
KODA
Zelo zelo malo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2006 14:19:04   
zaljubljena23
Skoraj vse

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2006 8:05:10   
Grizo
Moj ve vse, ker se v vsem kar se tiče user posted image  skupaj odločava. Detajle, mala traumiranja in kompliciranja pa raje delim z vami. user posted image

Saj je znano, da ženske drugače razmišljamo kot moški. user posted image

Kar je za nas diskutiranje, poglabljanje in premlevanje,
je za moške kompliciranje, pretirano analiziranje in obremenjevanje. user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?