|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim !
4.4.2006 11:53:16   
anabanana
Parajo in cefrajo se mi živci.. namreč, danes zjutraj sem naredila test baby check mini...mislila sem, da se mi blede, ko sem videla dve črtici...ali je bila samo ena? Spackano in zelo blizu ena drugi, ne pa tako kot je narisano na navodilih ... Pridem v službo in uporabim še drugo paličico, spet isto, črtici ČISTO blizu, vendar dosti bolj jasni ... dirkam v lekarno, kupim Clear Blue, spijem liter vode in gremo še enkrat ... in pokaže negativno !!!!! Sem v predinfarktem stanju !!!

Razmišljam, da je bil urin morda zaradi tistega litra tekočine zelo razredčen in zato ni pokazalo ali pač ni ? Kaj vi mislite ?! Imam še en CB na zalogi, ga naredim jutri zjutraj ali ...

Naj vam še povem, da bi bila zanositev manjši čudež, zaradi moje diagnoze- težka endometrioza ... test sem naredila zato, ker mi je dal g ene tablete za sprožitev Muser posted image , ker je ni na spregled (namreč prej sem se zdravila s hormonskimi tabl., tako, da ovulacije ni bilo, ta mesec je pa bila sem jo prav čutila)

Prosim predloge!!!! NUJNOuser posted image user posted image user posted image Ma po mojem ni nič.

krepat ma ne molat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč prosim !
4.4.2006 11:55:38   
Anonimen
isto kot moja zgodba! mislm da si noseča, vendar js bi počakala še do jutri zjutraj pa nardila šeen test pa ne clear bluja, ker men je ta skos kazal - ampak romed test. ta mi edino prov kaže samo utopit ga ne smeš :) če daš preveč urina pol se vse zmaže tko k se je pr teb na babychecku! al pa pejt zdele po en romed test pa ga nared ampak čist po navodilih!

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.4.2006 12:05:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2006 12:25:05   
anabanana
user posted image Hvala punce, zlate ste, da tako hitro odgovorite... zdaj sem bila 10min na wcju, ker me je primila driskica od vsega hudega.

Sem pomislila tudi, da bi šla dati kri in pokličem v lab v Kopru, kjer mi povedo, da delajo samo urinske teste (to znam tudi sama!!!). A katera od vas ve, če to samoplačniško opravljajo v Bolnici Izola, mogoče na transfuzijski? Koliko se čaka na rezultate?

krepat ma ne molat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2006 12:37:10   
modrooka
DRŽIM PESTI, da si noseča!!!

lp
modrooka user posted image

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2006 12:59:49   
Grizo
Hoj, Anabanana.
Meni se je natanko isto dogajalo vceraj. Daj poglej moj test Baby Check Mini, katerega slikca je v albumu in povej, ce ti kaze enako.
Me prav zanima!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2006 13:18:41   
Gaja_
Anabanana!

Pred kratkim sem delala tudi jaz test z Baby check-om in testna črtica je bila taka, kot jo opisuješ (2mm razdalje med eno in drugo, obe enako močno vidni), malo niže (1,5 cm) pa je bila druga slabše vidna črtica... (in je bil pozitiven test) tako, da po mojem bi bilo za naredit še 1x test, in sicer poskusi ju3 zjutraj!

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2006 13:24:56   
anabanana
user posted image user posted image Ej Grizo, dva taka IDENTIČNA tvojemu imam!! Sej človek ne ve al bi se jokal al smejal.

V glavnem, drage dame, jaz sem se zmenila za dat kri za betahcg hormon jutri ob 8:30, tako, da vam jutri doploldan javila rezultat. Držite pesti.

Kaj ti misliš Grizo ?!?! Gaja, moj nima niže še ene črtice , ampak dve čisto blizu, poglej v album od Grizo !!!

krepat ma ne molat

(odgovor članu Gaja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2006 13:58:31   
andreja84
jst mam isti test kot vedve.crtice so skoraj skupaj.samo mene skrbi ker je blo v navodil da so ogromno narazn

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2006 14:21:51   
teira
anabanana
upam, da nam jutri sporočiš lepo novico da si user posted image !
Kje si se dogovorila za pregled krvi?
Za srečo pauser posted image user posted image

(odgovor članu andreja84)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2006 14:26:03   
anabanana
user posted image Ciao Teira, hvala za lepe želje.

Za vse primorke, če boste kdaj v dilemi se samoplačniško naročite:

V bolnico Izola, nuklearna medicina, 1.nad., odvzemi od 8,30 do 13h.
Sem naredila domačo nalogo.user posted image user posted image user posted image Aja, to so 100% rezultati in menda zveš že v dveh urah.

krepat ma ne molat

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2006 14:27:37   
Anonimen
ker sem pred dnevi sama delala omenjeni test, lahko recem, da je slikca, ko sta crtici skupaj- negativno.
Tudi moj je taksen, samo da ima poleg se eno crtico spodaj <(kot v navodilih). Izgleda tkole I   I
Tisto na vrhu je v bistvu ena, mocna crtica. Sama sem preverjala se z drugim testom. Pozitivno again.

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2006 14:28:42   
Ayo
anabanana in grizo user posted image , sporocita ce sta imeli prav!!! Me drzimo pesti!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2006 15:09:34   
anabanana
Ja, anonimen sej verjetno imaš prav, samo jaz moram biti 100%, ker ko vzamem tiste tabletke za sprožitev M je konec, v bistvu bi sama sebi sprožila splav in potem ... !!! Moram bit 1000000%, da nisem.

Na drugem testu ki sem ga delala je sta zelo lepo vidni dve črtici, samo res ni toliko razmaka kot v navodilih.

krepat ma ne molat

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2006 15:29:37   
anabanana
P.s. Kaj se komu sanja koliko stane ta preiskava krvi ? To sem pa pozabila vprašat od vsega hudega.

P.P.S: Sem naredila še en Clear Blue in je neg, tako, da sem 99% da ni nič.user posted image

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2006 15:32:43   
anabanana
P.P.P.P.S. : Danes ga pa serjem na veliko kar priznajte user posted image user posted image user posted image

4 testi v enem dnevu - svetovni rekord !!!user posted image user posted image user posted image

Se moram sama sebi smejat, kako sem blesava, ampak grem jutri vseeno dat kri.

LARA, kaj tebi je kljub nosečnosti Cler B. kazal neg?

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2006 18:02:29   
mačica
Joj, kar težko mi je ko vidim kako si želiš tega otročka... meni je Clear blue pokazal takoj dve dobro vidni črtici in ni bilo dvoma...
Ne zapravit celega premoženja za tele teste, ko boš noseča boš videla na Clear bluju jasni dve črtici in denar preusmeri v nakupovanje malih cotk za bebico, prav?user posted image

Pa veliko sreče, želim ti najmanj dva v štartu, hihihi!user posted image user posted image user posted image
lp,mačica

Neposredna povezava do sporočila: 17
5.4.2006 8:30:36   
Grizo
Hoj.

Vem kako se pocutis Anabanana!  Sem se jaz ravno tako user posted image . Pa je verjetno resnica res bolj depresivna in nisva noseči. user posted image

Ampak to pomeni, da morava v nove boje! Veš koliko prijetnih uric delanja user posted image  naju še čaka user posted image !

Pač ta mesec ni ratalo, pa kaj potem. Enkrat bo že, ane?

Držim pesti user posted image  zate, pa tudi če je le 0,01% možnosti.

Kej se še javi, da vidimo kaj in kako je s tabo.
Lp.

Neposredna povezava do sporočila: 18
5.4.2006 10:19:26   
anabanana
Ciao ženske,

zdaj sem prebrala svoje pisarjenje od včeraj in skrušeno priznavam, da sem bila v evforično-neprištevnem stanju.

Potem ko sem se popoldan umirila in o vsem trezno razmislila sem se pač sprijaznila, da ni nič in danes sem že vzela prvo tabletko za sprožitev M. Po M me čaka laparoskopija (že druga) da dokončno pošlihtamo to mojo nesrečno endometriozo, potem pa mislim da bo, vsaj moj G pravi tako in jaz njemu ful zaupam. Držite pesti!

V glavnem bi se vam vsem skupaj želela ful ful zahvaliti za podporo, res ste THE BESTuser posted image user posted image user posted image . Če ne bi bilo vas včeraj bi šla še v kislo...user posted image user posted image V glavnem CARICE. Dobro, da imamo take forume ne?!

krepat ma ne molat

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.4.2006 10:44:38   
kasija78
Ne se preveč sekirat (da se sploh ne bi tako ni možno - vem sama). Mene tudi prime neko čudno stanje in potem bi delala teste cel dan, dokler ne bo eden pozitiven user posted image . Pa verjetno te skrbi bližajoči poseg in si želiš, da ne bi bil potreben. Vse to lahko vpliva na tvoje doživljanje. Meni se občasno zdi, kot da hormoni v mojem telesu prevzamejo oblast in potem sem vsa taka user posted image . Ne vem, če se to dogaja tudi vam.
Ampak najbrž še ni prišel pravi čas za nas. Je pa nekje tik za vogalom. Čimprejšnje user posted image  pa pridno user posted image !   kasija

Neposredna povezava do sporočila: 20
5.4.2006 11:09:20   
teira
anabanana ne bit žalostna, veseli se novih user posted image za zagledanje user posted image . Boš videla, da bo kmalu prišel čas tudi za nas user posted image user posted image user posted image . če je pa potrebna Laparo, pa upaj, da pride čimprej ta dan, da bo hitro vse za tabo. In kot je rekel tvoj G - "potem bo"!!! Vem kako je to razočaranje, ampak očitno še nismo dozoreleuser posted image  zauser posted image . Bodi vesela  in user posted image
Teira

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.