Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dekoracije ki polepsajo stanovanje 4.4.2006 10:38:24
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Živjo! Kaj pa če bi dala šivalni stroj v predsobo....Sem to že videla in resnično vsakem pade v oči.... To je moja ideja.... tvoja soimenjakinja
|
|
RE: Dekoracije ki polepsajo stanovanje 4.4.2006 11:11:35
|
|
|
|
soncece24
|
Moje mnenje je, da stanovanje polepšajo predvsem slike in rože. Seveda je pa še 100 majhnih detajlov, s katerimi lahko vse skupaj zaokrožiš: svečke itd. Jaz nimam ravno smisla za take stvari, pri naju je vse moj urejal. Če te zanima mi privat e-mail na ZS pošlji, pa ti pošljem slike od najinega stanovanja, ker odkar je ta novi sistem albumov ne znam več albuma nardit , ker mi vedno napiše da so slike prevelike.
|
|
RE: Dekoracije ki polepsajo stanovanje 4.4.2006 11:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
no za stroj ne vem..sama nisem ljubiteljica starin zato bi pri meni vrjetno končal v kleti al pa clo na smetišču :( drgač grejo zravn takih zadev lepo kaki šopki rož v kakih lepoh starinskih vazah, al pa clo suho cvetje, kaki čipkasti prti, starinske slike, stari stoli in police... sma sem bl minimalistično in modernistično razpoložena in orientirana zato bo sploh v novem stanovanju veliko bleine, čistih ravnih ploskev, malo okraskov, kar pa jih bo bodo pa močne barve, al pa čist steklene prozorne brezbarvne, stekleni svečnik, samo da ni načičkano, kaka vaza, orhideje, pa kake odštekane abstraktne slike - slika jih moj mož tako da jih lahko menjam na vsake tolk časa :)
|
|
|
|
RE: Dekoracije ki polepsajo stanovanje 4.4.2006 20:47:42
|
|
|
|
Marogica
|
Mater pikec0, ti pa imaš celo Ikeo naštudirano, kot jaz , samo, da jaz ne znam slikic lepit. Torej, šivalni stroj (imam podobnega) imam jaz prislonjenega ob eno ožjo steno, kamor ni šlo nič drugega, nad njim pa visi starinska ura. Dodajal nisem ničesar, ker se mi zdi, da drugače ne pride do izraza in se pozornost prenese na kak drug predmet. Mi imamo relativno širok in ne preveč dolg hodnik, kamor imam namen dati vse knjige(imamo jih 2600) in to na police, ki so po celi steni. Na manjšo steno, kjer je prostor samo nad radiatorjem pa bom dala leseno "škatlo", ki je zastekljena, noter pa dve stari knjigi (letnik 1703 in 1847), namesto slike in da ima predsoba "rdečo nit". Ostale detajle, pa ti je pikec0 "predstavila" in svetovala.
|
|
RE: Dekoracije ki polepsajo stanovanje 5.4.2006 11:23:27
|
|
|
|
smrka
|
Oj pikec ful ti hvala, ful s prijazna. Jest mam ikeo ful bliz tle, pa ne da bi kdaj skocila pogledat... majo pa res sve i svasta za kupit.. Ja si mi dala kar nekaj dobrih idej.. a vidis.. vec glav vec vela, al kaku pravjo ze.. Dej v album kake slike od tvojga stanovanja da vidmo kako si ga ti popedenala! Jest komej cakam da ga opremimo in potem vrzem par slik na ogled!
|
|
|
|
RE: Dekoracije ki polepsajo stanovanje 27.5.2006 14:47:51
|
|
|
|
frrrr
|
predvsem se ti splača držat načela, da ne hiti z dekorcijo... bolje v začetku premalo, saj se z leti vsega nabere in potem te nepotrebne šare nimaš kam dat, stran ti je pa tut škoda metat. drugače pa rožice naredijo stanovanje zelo domače in polno življenja, torej so obvezne. če si opremljaš stanovanje, kjer se bi želela dobro počutit, si ga tudi čimbolj preprosto in po svojem okusu dekoriraj, da se boš dobro počutila. aja, na hodniku (še posebej če je temen in zato neprimeren za žive rože) je dobra dekoracija kakšna velika vaza, ki jo dekoriraš primerno letnemu časa - v času pomladi mačice ali veje češnje, v božičnem času veje vrbe prešpricane z zlatim ali srebrnim sprayem in okrašene z novoletnimi okraski,... v kuhinji imava midva na policah kuharske knjige, čokoladni fondue, začimbe, posodico za eterična olja... pač, kar se je našlo in spada v kuhinjo... nič nisva kupovala namerno za na police... to so potem darila, ki jih je hitro dovolj...
< Sporočilo je popravil frrrr -- 27.5.2006 14:50:19 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?