Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 9:25:20
|
|
|
|
modrooka
|
Hojla, jaz sem vredu. Včeraj sem bila pridna in se nisem nič pregrešila! Ja, danes pa sadje! Vitaminčki so najboljši!!!! Sedaj bom pojedla dve pomaranči, za naprej pa še ne vem . Drugače pa, če bo kriza, bom vmes pojedla še kakšno pest praženih jedrc arašidov brez olja in soli . Držte se punce! Pozdravček, modrooka .
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 9:26:25
|
|
|
|
t_t_y
|
No, zgleda pokica_, da se boš morala preimenovat v pogumno, ker se druge nič ne javijo. Moram priznat, da jaz že komaj čakam 17.4 ko spet začnem, ker se mi zdi, da se mi je telo ful navadlo na ločevanje - se počutim kot da sem slona pojedla, ker sem včeraj mal bolj zmešala različno hrano. lp
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 9:35:51
|
|
|
|
pokica_
|
Hehe t_t_y, res je . Pa vseeno naj ostane tako kot je......bomo vse pogumne, js pa bom še naprej pokica . Za mano je že tudi zajtrk. Pojedla sn pooooolno jagod......mmm kak so fajn teknile. Za malico mam jabolko, za kosilo 2 banani, naslednja malica jabolko in mogoče pade še kaka banana al pa jagode za večerjo. Hura za sadje . Čeprav nisn ljubitelj sadja, mi pa danes prav tekne za spremembo. Pogumno naprej LP
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 10:03:30
|
|
|
|
dix
|
Jaz bom pa danes jedla tako z: ananas K: 2 banani M: jagode V: naši hruške a se vam že kaj na vagi pozna? meni se
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 10:14:31
|
|
|
|
modrooka
|
na vagi še ne vem, ker se nisem še nič vagala od sobote, se mi pa pozna okrog pasu (prej sem bolj na težko zapela hlače, sedaj je pa dosti lažje )... pa,pa
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 10:39:21
|
|
|
|
Margareta
|
Hojla, jaz sem že boksnila banano in jabolko (ja itak). POčutim se super. Sem pa danes ob polnoči pojedla en košček sira. Tolk sem bila lačna, da niti zaspati nisem mogla. GRRRRRRRR Če se ne motim je jutri vodni dan. Jaz ga ne bom imela! Bom jedla juhice, ker še dojim in ne bi rada brez mleka ostala. A še katera od vas doji? Sobno kolo je še na istem mestu. Ga danes zalavfam, ko bo M mimo.
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 10:50:52
|
|
|
|
modrooka
|
Vodni dan je samo enkrat na mesec (obvezno sledi vitaminskemu dnevu). Najbolje, da ga imaš enkrat po 7 ali 8 ciklusih (7*4=28 dni oz. 8*4=32 dni). Lp P.S.: Kakšna preglreha sem ter tja pa ne more tako zelo škodit. Samo, da jih ni preveč ...
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 10:54:53
|
|
|
|
dix
|
Jutri NI vodni dan! Vodni je 29. dan diete! Jutri je tak dan kot 1. (sme pozabila kaki je bil)
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 11:10:36
|
|
|
|
Margareta
|
O fino, samo, da ni VODNI DAN.
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 11:26:49
|
|
|
|
modrooka
|
Jutri je BELJAKOVINSKI dan! lp
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 13:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem za zajtrk jedla jabolko, za kosilo pa pomarančo.Vmes sem bila na doolgem sprehodu, popila že dva litra vode, ampak kar gre. Zaenkrat se nisem nič grešila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2006 14:12:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2006 14:15:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 17:56:18
|
|
|
|
mama76
|
Ojla, da se javim še jaz , včeraj ni bilo časa sem pa še vedno z vami, včeraj sem za zajterk jabolko, za kosilo torteline z gobami in solato za večerjo pa palačinke z marmelado , joj so super tej OH dnevi, danes sem pa pridna in nisem dopoldne nič jedla, ker nisem bila doma in nisem mislila na hrano za kosilo sem solato iz paradižnika + zelena paprika+kumarice, za večerjo pa bodo jabolka , jutri so pa beljakovince in upam da bom zdržala kar na jogurtu, drugače pa moje kilce kar na miru stojijo ampak moramo vstrajat saj smo vendar POGUMNE in če en za nas!!!
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 18:23:59
|
|
|
|
svoja
|
Še jaz, še jaz. Občutki lakote so me že minili in prav paše mi sadni dan.Zajtrk: bananaMalica: jabolkoKosilo: jagodeVečerja: grozdje Se že pozna, na hlačah in na vagi :) Kar mi daje nov zagon. Še ena informacija: Ko sem si pisala jedilnik, sem ugotovila, da imamo na velikonočni ponedeljek beljakovinski dan - bomo lahko pobarvana jajca jedle :)
|
|
|
|
RE: POGUMNE.......4. DAN (S) 4.4.2006 19:04:02
|
|
|
|
Mariposa
|
Jooooj, jaz sem pa takooooo lačna že cel dan, da sem pojedla že nenormalno količino sadja, tako da po moje ne bom šla danes niti g dol. Jedla sm tudi oreščke in takrat je bilo malo bolje, drugače mi pa že cel dan kruli, tako da komaj čakam jutri, čeprav se mi niti sanja ne kaj bom jedla
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?