Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tisk na SAMO ENO majico 3.4.2006 22:44:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si iz MB, imamo eno trgovino s smešnimi darili, ki se imenuje Trgovinica in tam bi se dalo vse dogovoriti. Jaz sem dala izdelati majice po lastni izbiri.
|
|
|
|
RE: Tisk na SAMO ENO majico 3.4.2006 23:54:51
|
|
|
|
Urška*
|
Anonimna, oprosti da skačem v zelje. Blacky, kje pa je ta trgovina?
|
|
RE: Tisk na SAMO ENO majico 4.4.2006 7:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Urska-ni problema-ti samo skači
|
|
|
|
RE: Tisk na SAMO ENO majico 4.4.2006 8:39:10
|
|
|
|
hubi
|
V Naklem je eno podjetje, ki se s tem ukvarja. Če si slučajno iz tega konca. Imam tudi tel. št., če jo želiš, mi sporoči.
|
|
|
|
RE: Tisk na SAMO ENO majico 4.4.2006 9:35:06
|
|
|
|
fricka
|
V LJ v Plavi laguni ti natisnejo karkoli želiš.
|
|
|
|
RE: Tisk na SAMO ENO majico 4.4.2006 9:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce,a zame prideta v poštev mariborski in celjski konec
|
|
|
|
RE: Tisk na SAMO ENO majico 4.4.2006 10:22:31
|
|
|
|
Teni_
|
http://www.****rije.com/ Jaz sem enkrt tukaj preko naročevala. Lahko tudi daš napisat kaj svojega ali pa izbereš iz tega kar imajo.
|
|
|
|
RE: Tisk na SAMO ENO majico 4.4.2006 16:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, tako je. Trgovina je na Teznu, pri avtohiši Integra. Če v križišču zaviješ desno k tej avtohiši, greš potem v naslednjem križišču desno in ta trgovina je čez 100 m na levi strani. Cesti se reče Zagrebška menda. Je taka rumena stavba. Oni imajo tam majice, izbereš številko, barvo. Imajo milijone majic s svojimi napisi. Imajo tudi napis najboljši očka na svetu. Pa najboljši dedek na svetu. Jaz pa sem jih prosila, če lahko spremenim dedek v opa, ker mojega atija bo Nejc klical tako, ko bo govoril. No, pa ni bilo težav. Naredili so mi jo v 2 dneh, cena ene majice je bila 2500 SIT. Ti kar hitro smukni tja, pa da vidiš, kaj imajo. Imajo pa vse polno smešnih daril in smešnih napisov na majicah, kapah, ...
|
|
|
|
RE: Tisk na SAMO ENO majico 4.4.2006 21:22:41
|
|
|
|
Urška*
|
Hvala Blacky
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?