Gina
|
Ne vem, saj sem ti že napisala par dni nazaj, če si bila ista....moj prvi fant je bil res super človek, ampak meni ni bil več seksi čez par let. Fizično je bilo nekaj narobe, ni bilo več kemije. Meni ni bilo fajn biti z nekom, pa če je še tolk fajn sicer kot človek, kjer ne čutiš fizične privlačnosti. Pa ni bila stvar v debelosti ali čem drugem, veš. Pa sem se tudi zgovarjala na raznorazne finte a la podbradek, suhota.... vse me je motilo na njem. Krivično je bilo do njega, da ga nisem ljubila, pa bila z njim. NIsem ga pa ljubila v glavnem zaradi fizične ne(dovolj)privlačnosti, saj vem, da se čudno sliši, ampak je čisto res - imela sem občutek, kot da sva cimra, ne ljubimca. Zato sem šla in prav je bilo tako. To so vrednote. Meni ni vrednota debelost (moj ima 115kg, pa mi je ful lep). Mi je pa vrednota, da je v ksiht meni ful luškan. Če ne bi ustrezal temu "modelu", ne vem, kako bi čutila. Ampak vsak ima svoje čudi, vsak mora tisto dobit, kar je njemu fajn. Po moje moraš razmislit, zakaj tebi on ni lep, všeč? Ali se tako vede, da ti gre posledično tudi fizično na živce, ali ti resnično ni fizično več všeč. Ker če je tole, zadnje, potem imaš problem.... Aja, urejenost se pa da poštimat, moraš ga malo "usmerit", pa gre sčasoma na boljše....
|