|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko ti partner ni..
3.4.2006 19:49:42   
Anonimen
več tako všeč...

kaj narediti??

se kdaj zalotite, da ga gledate in vidite ful stvari, ki vam na njem niso všeč? npr. podbradek, okrogel obraz, obrvi, frizura...

kaj naredite v takem primeru?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko ti partner ni..
3.4.2006 19:52:23   
Pupica
hmuser posted image mmuser posted image ....
Ne ampak pomoje še nisva tolk dolg skup, da bi se bistveno spremenil. Sicer pa je prava ljubezen, ko se v človeka na novo zaljubljaš, ko ljubiš tudi nejgove napake, ko obožuješ njegove hibe...in ne takrat ko ljubiš le njegove pozit.stvari!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 19:54:56   
Anonimen
Moj se je ločil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ampak to je res zelo drastičen ukrepuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 19:59:32   
Anonimen
Pomislim: O mater, a to je to?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2006 20:19:03   
Anonimen
Ne. Zaenkrat ne. Prvih 17 je za nama - bomo videli kaj prinese prihodnostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2006 20:26:39   
Gina
Ne vem, saj sem ti že napisala par dni nazaj, če si bila ista....moj prvi fant je bil res super človek, ampak meni ni bil več seksi čez par let. Fizično je bilo nekaj narobe, ni bilo več kemije. Meni ni bilo fajn biti z nekom, pa če je še tolk fajn sicer kot človek, kjer ne čutiš fizične privlačnosti. Pa ni bila stvar v debelosti ali čem drugem, veš. Pa sem se tudi zgovarjala na raznorazne finte a la podbradek, suhota.... vse me je motilo na njem. Krivično je bilo do njega, da ga nisem ljubila, pa bila z njim. NIsem ga pa ljubila v glavnem zaradi fizične ne(dovolj)privlačnosti, saj vem, da se čudno sliši, ampak je čisto res - imela sem občutek, kot da sva cimra, ne ljubimca. Zato sem šla in prav je bilo tako.

To so vrednote. Meni ni vrednota debelost (moj ima 115kg, pa mi je ful lep). Mi je pa vrednota, da je v ksiht meni ful luškan. Če ne bi ustrezal temu "modelu", ne vem, kako bi čutila. Ampak vsak ima svoje čudi, vsak mora tisto dobit, kar je njemu fajn.

Po moje moraš razmislit, zakaj tebi on ni lep, všeč? Ali se tako vede, da ti gre posledično tudi fizično na živce, ali ti resnično ni fizično več všeč. Ker če je tole, zadnje, potem imaš problem....

Aja, urejenost se pa da poštimat, moraš ga malo "usmerit", pa gre sčasoma na boljše....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2006 20:41:52   
vampirka
Ko se začneš to spraševat, mislim, da je vajin odnos blizu konca (vsaj s tvoje strani) - kmalu te ne bo motil samo videz, ampak tudi vse ostalo v zvezi z njim user posted image ...
Jaz sem z mojim user posted image  skupaj 5 let, pa ga vcasih pogledam medtem ko spi in se mi zdi tako lep (verjetno veliko ženske populacije ne bi delilo mojega mnenja)...pa diši mi tako lepo! In točno vem, da ko mi bo začel iti na živce v takem ali drugačnem smislu bo to posledica kakega drugega razloga - verjetno pomanjkanja spoštovanja, zaupanja in ljubezni user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2006 21:09:24   
*Karmen*
Vampirka, se podpišem pod tvoj post. Zame ima moj srček po sedmih letih še vedno najlepšo ritko na svetu, še vedno najlepše oči, najlepši obraz, najlepše lase, trebušček, smeh, vonj... Saj na ulici tudi vidim kakšno dobro ritko... Ampak, tok seksi ritke, kot jo ima moj srček, nima noben!!! No, če bom pa kdaj videla kakšno lepšo ritko, se bom pa prav fajn zamislila... user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2006 22:55:16   
Marogica
JAz bi ti svetovala, da v takšnem trenutku pač stran pogledaš, kajti v naslednjem ti bo morda zopet všeč.No to je bilo malo za šalo...
JAz ne morem trditi, da mi nekaj na mojem možu ni všeč, ker sem se ga navadila "gledati" kot celoto, torej vizualno in karakter sta v moji glavi nekje povezana in v tem primeru je meni moj mož lep. Kot celota. Če pa bi začela gledati kakšne malenkosti, sem sigurna, da bi me kaj motilo, saj ni popoln, kakor tudi jaz ne. Vendar sem se ga jaz naučila sprejemati takšnega kot je, karakterno in vizualno. Mogoče zato, ker se kar pogosto v ogledalo pogledam, pa slišim se tudi.........
Torej, ti na žalost ne morem pomagati.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2006 8:10:32   
soncece24
Premisli al je samo obdobje, al ti pa res ni več všeč, ne vem kaj naj ti svetujem, ker jaz mojega včasih kr gledam in gledam, pa kr ne morem verjet, da mam res tako srečo, da je tak lep in tak moj user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2006 8:30:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

da je tak lep in tak moj user posted image

Jooj... user posted image user posted image  user posted image user posted image   ...samo tale "moj".. bod mal previdna..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 4.4.2006 8:43:09 >

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2006 8:39:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj naredite v takem primeru?

Pogledas enega, ki ima se vecji podbradek, se slabso frizuro.. in si mislis.. matr mam sreco, da moj se kar v redu.. user posted image user posted image

Al pa.. si reces.. pomembna je notranja lepota.. in ce je lep notranje postane tudi zunanje.. in vstrajas dokler pac lahko.. in mogoce ti ces cas to ni vec tolk pommebno.. mogoce pa ti tudi bo.. ne mores zdaj vedeti..

Al pa.. si reces.. nic.. trenutno tega ne morem tolerirat.. ce vstrajam ne bom zadovoljna in mu to poves.. in potem se objameta pa ljubcka za zakljucek.. mogoce kaksna vecerjica.. kaksno darilce, za ves cas, ki sta ga prezivela.. se malo zjokata in gresta vsak po svoje..

Obstaja pa se ena teorija, da na drugemu kot napako opazis samo tisto, ker ti na sebi ni vsec.. Zdaj.. ce imas ti tudi podbradek.. in ti to ni vsec.. pol te to na njemu moti.. ce ga nimas.. potem to ni to..

Mah.. karkoli bos naredila, bo v redu... samo ce bo to tvoja odlocitev.. ne pa od nekoga drugega..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 4.4.2006 8:43:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2006 8:45:59   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

da je tak lep in tak moj user posted image

Jooj... user posted image user posted image  user posted image user posted image   ...samo tale "moj".. bod mal previdna..

Jaz pravim, kaj ne veš, ne boli, za vse ostalo pa se bom sekirala, če se zgodi in ne vnaprej user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2006 8:54:49   
mojamura
plačaj mu en vikend v welness centru in bo takoj lepšiuser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2006 9:34:56   
Anonimen

Jaz pravim, kaj ne veš, ne boli, za vse ostalo pa se bom sekirala, če se zgodi in ne vnaprej user posted image

Saj nisem mislil, da bi bil se od katere druge.. ali pa katerega drugega.. danes res vec ne ves.. user posted image user posted image  Ampak tko.. ce nekomu reces "moj" se ne pocuti prevec v redu..
Ne vem zakaj je tko v lifu, da se zgodi ravno nasprotno kot mislis, da je.. zato pravim.. previdno s temi izjavami..

Ampak tudi ce ves, ni nujno, da boli..

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2006 10:19:23   
soncece24
user posted image user posted image user posted image Tjaži, saj to povem tu, ne njemu user posted image user posted image user posted image ziher je ziher

100% zvest je pa itak samo user posted image , pri moškem ne moreš nikoli bit ziher user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?