Tia27
|
Evo me, včeraj sem vse opravila, povedala sem da me vse od spodaj boli, me je pogledal, je rekel da sem zaprta, da se nimam kaj bat, pa še uz sem imela, pravi da je z detecem vse ok za enkrat, pol mi je pa še reku:"Gospa kaj imate doma?"Sem rekla punčko, pol me je pa vprašal, če želim vedet kaj nosim, pa sem rekla ne, a si morte mislit kok sem se premagala, bom vidla ko rodim,imam pa občutek, da bo spet punčka, bomo mogli še v tretje najbrž na fantka počakat .Saj je vseeno kaj je, bo pa naša Tia se tolk bolj igrala z punčko, če bo punčka.Punce tolk sem vesela, da je za enkrat vse ok, neopisno, ne morem vam povedat, to je največ na svetu.Velik je, če ti reče da ima vse, želodček, mehur, ledvičke, hrbtenico, noge, roke, to je največ. Glede brcik, v drugo jih baje čutiš prej, tko da Nataši, če si v prvo noseča pol je normalno da jih še ne čutiš, moje dete najbolj brcka zjutraj, pa zvečer, pa ko jem-zanimivo ,boš pa zagotovo zdaj enkrat to porajtala, bodi pozorna, to je tako lep občutek, res, nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi.Pri Tii se še datuma spomnim kdaj je prvič se premaknila 25.10.2003, res neverjtno. Punce želim vam tud veselo nosečnost, čeprav me vse boli, sam da je vse ok, da sem pomirjena.Pozdravček v tem snežnem zametu .
|