|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
8.4.2006 16:59:20   
najina pikica*
ku ku user posted image
jst sm v 23t in 6dni pa mam že full veeeeelik trebušček,user posted image tko da sm mogla garderobo že zamenjah,sicer nimam nosečniških oblek temveč kupim št. večjo
garderobo (hlače in majčke) v navadnih štrcunah(h&m,orsay,...) pa sm full zadovolna...pa še cena ni pretiranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
8.4.2006 17:12:59   
MALINČICA
Tudi jaz imam namen kupiti nosečniška oblačila, za zdaj, ko še nimam prav trebuščka, ampak sem samo širša v pasu, pa nosim take športne hlače na trakce in kavbojke z nizkim pasom so mi še prav. Sem tudi zelo mahjne rasti komaj 155 jih merim v višino, zato si težko predstavljam, da bi si kupila hlače številko večje, saj pol bi mi ja vse bilo preveliko v riti in po bedrih, v dolžino pa itak moram krajšat vse. Se mi ne zdi nesmiselno kupovat nosečniška oblačila, saj to je eno najlepših obdobij. Zakaj si ne bi privoščila oblačila. Če pa sama sebi ne pomenim dovolj, da si kupim ene hlače zato, ker sem noseča in jih potrebujem, pol pa itak brezveze!!!
Delam pa v vrtcu, tako da nisem lih porihtana za na poslovni sestanek, ampak bolj na easy, kar tud otrokom sede. Bi se najbrž zelo težko s hlačami na črto in v visokih petkah usedla na tla k otrokom in se z njimi igrala. user posted image

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 8.4.2006 17:19:00 >


_____________________________

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
8.4.2006 21:48:10   
kapesanta
jst si tud ne znam predstavljat, da ne bi imela nosečniških oblačil. Imam jeans pajaca za vsak dan, pa ene bombažne pletene hlače (ki fino rastejo s trebuščkom), zdej sem si privoščila še ene kavbojke do pod kolena. Ta fora z elastičnim trakom čez trebuh je res super pogruntavšna - pa kaj če jih po porodu ne bomo mogle predelat - jaz jih bom probala prodat, če ne jih bom pa kateri srečki šenkala....
Za doma imam pa navadno trenirko od championa, ki je v pasu narejena kot bi bila za user posted image .
Večje številke zame ne pridejo v poštev, ker je že za mojo navadno številko (44) kriza dobit kaj uporabnega. Pa ne vem kako bi potem kja v rito bla videt - verjetno kot na pol prazna vreča.

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
10.4.2006 9:59:44   
Reja
Jaz se z naslovnim sporočilom ne strinjam.

Sama po eni strani ne šivam, po drugi strani ne poznam nikogar, ki šiva, svoje šivilje nimam.

Sem si šla nakupit nekaj nosečniških cunj, ki so zelo lepe, predvsem pa ZELOOOO udobne in predvsem so kakovostne. V kavbojkah se počutim kot riba v vodi. Imam ogromen trebuh, zato so mi nosečniške majice super.user posted image

Mogoče bi bilo drugače, če bi sama šivala ali če bi to počel kdo od mojih sorodnikovuser posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
10.4.2006 10:25:22   
asso
Ja, če si finančno dobro si še nekako privoščič nosečniška oblačila, drugače pa za par mesecev ne greš zapravljati brezveze, le morda ene hlače...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
10.4.2006 11:01:40   
kapesanta
a nam kej drucga preostane, kot da gremo in kupimo nosečniška oblačila?!? No ja - fino je če si doma in ne rabiš drugega kot trenerko, ali pa če si trlica in dobiš večje številke (sam na riti pa vseeno štrli, če se tja nč ne zrediš). user posted image

Edina alternativa nam, ki imamo večjo konfekcijo (jaz imam 44) in še delamo (in moramo bit urejene) je, da se naučimo šivat - tole je pa rezultat, mojega raziskovanja - sem se pozanimala pri kolegici ki plete in je vse to dala skozi: kupit je treba dobro mašino (nekje okrog 100.000 so take da so kaj vredne) pa overlock (malo manj ampak ne prav dosti), da bom zadeva zgledala. Začetni material (sukanec, elastike in blago), potem je tu čas za učenje in delo (fino če si doma in ne hodiš v službo).
Mene vsa nosečniška oblačila niso prišla niti četrtino stroška če bi začela delati sama.... pa vse pletene bluze in pletene hlače imam narejene tako, da se bodo dale predelat in jih bom lahko nosila še potem. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
10.4.2006 11:55:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Ja, če si finančno dobro si še nekako privoščič nosečniška oblačila, drugače pa za par mesecev ne greš zapravljati brezveze, le morda ene hlače...


kako si bos pa potem otroka privoscila, ce si se oblek ne mores?

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
10.4.2006 12:08:48   
urška76
Anonimna a si mogoče pomislila, da nekatere, ki jim narava dela pač omogoča, da niso vedno v nulo spedenane, denar ki bi ga namenile za nosečniške cunje raje zapravijo za opremo in cunjice za dojenčka. Pri prvi nosečnosti sem imela tud samo ene hlače tiste prave nosečniške, pa troje mal večje hlače na vrvico sem si kupila, ki jih imam zdej namesto trenirk za doma. Zdaj v drugo ko bo poletje pa še ne vem kako bom zrihtala. Zaenkrat si nosečniških cunc še nisem kupila, sam v trenerki bom pa čez poletje težko. Neki si bo treba kupit. Pa nam ni tako hudo, da si jih nebi mogla privoščit. Pa še, če bi imele otroke samo tiste, ki si lahko vse privoščijo nas nebi bilo več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
10.4.2006 14:38:22   
Reja
Da ne bo pomote, iz mojega prejšnjega posta je videti, kot da sem se totalno skeširala za nosečniška oblačila. Kje pauser posted image

Kupila sem si nosečniške kavbojke za 13.000 in tri majice s tričetrt rokavi, vsaka je bila okoli 6.000. Za zdaj lahko nosim še par starih raztegljivih majic, mogoče še kake 14 dni.

Ker pri nas nihče ne šiva, pri šiviljah, ki niso znanke, pa sem spraševala in ne bi prišla ceneje skozi, se mi zdi investicija v najbolj potrebna oblačičla za nosečnost zelo dobra. Glede na to, da nameravam vajo še vsaj 2x ponoviti in mi tega ne bo treba več na veliko nakupovati, se mi sploh zdi smiselno.

Tudi če bi kupovala oblačila večje številke, bi bila na istem, le da se morda v njih ne bi tako dobro počutila. Sem namreč poskusila z večjimi kavbojkami, pa ni bilo "za dolgo".

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
10.4.2006 15:49:01   
Anonimen
REJA zakaj se opravicujes. Ni se ti treba nikomur opravicevat!

Zakaj bi bil clovek v zadregi, ce si lahko privosci.
Tudi jaz sem si kupila 5 hlac, 3 kikle, 4 puloverje, nov vecji plasc, bundo in veliko majic. pa se ne bom nikomur opravicevala, ker si on ne more privoscit.
tako je pac zivljenje.

(odgovor članu Reja)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
10.4.2006 19:39:33   
urška76
Nikomur nisem rekla, da si ne sme privoščiti, če si lahko. Hvala bogu, da so tudi taki tu. Oprostite tiste, ki ste tako razumele.
Se mi pa zdi totalno mimo, da se anonimno šikanira mamico, ki si tega pač ne more privoščiti.
Še enkrat nikogar nisem hotela užalit in se  s te teme umikam. Ne bi rada, da se še tu, na tem forumu, kjer bi morale biti vse vesele, naredi kreg.
Pozdravček Urša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
13.4.2006 6:24:33   
stuhica
Moje mnenje!

Dobila sem sestrine  nosečniške hlače ki  mi bodo čez poletje zagotovo pretople! Od kolegice pa sem dobila ene kapri nosečniške hlače!
Sama si jih še nobenih nisem kupila, ker sem pri koncu 24 tedna in še vedno ( pa ne za prav dosti orda še za 2-3 tedne??) spravim še svoje 3 hlače ki so vse bolj elastične! Ker res nimam še nevem kakšnega trebuha si še nisem delala stroškov razen nakupa dveh majčk a la tunika varianta za kar sem dala 6000 sit skupaj.

Si bom pa dala še svoje dvoje hlače predelat  za blago in elastiko sem dala 2000sit in danes jih grem iskat, je pa rekla šivilja da me te všitki ne bodo stali velč kot 3500 sit in se mi zdi da bom kolkr tolk res pocen skoz pršla!

Je pa tko ANONIMNA kot ti je že odgovorila Urška, nekateri si lahko privoščite hvala bogu, nekateri pa raje prišparamo in bomo svojemu user posted image  otroku poskusile dat tisto res najboljše! 
Pri kakšnih kreditih za stanovane, stroških in minimalni plači si določeni ljudje pač kako stvar težko privoščijo. SEj  Bi si lahko kupila tud hlače od 20000 samo pač nisem take sorte človek in zato si jih nisem imam pač druge stvari za otročka k hočem da bodo kvalitetne!  

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
13.4.2006 7:36:14   
asso
Jaz se strinjam z vsemi tistimi, ki za nosečniška oblačila zapravljajo in tudi s tistimi, ki tega ne počnejo.

Meni osebno (tudi, če bi imela denarja res za razmetavat) se mi zdi nesmiselno kupovati hlače, ki jih bom imela parkrat v uporabi.

Jaz gledam veliko takšnih stvari, ki jih v bistvu lahko bom tudi kasneje nosila. In ne mislim na ne vem kakšno večjo številko.
Npr. kupila sem si v Sportini modne hlače, ki imajo na vrh elastiko in še trakec in so lahek bombaž. Tako, da se bodo širile z menoj. In za te sem dala le slabih 5 jurjev (predlani zelo podobne nosečniške so bile več kot 10 jurjev).
Za poleti so tudi krilce s trakci, širše oblekice...
Za sedaj ponucam kakšno srajco, ki ni preozka...

Sej kakšno stvar sem pa tam nosečniško (sem) kupim, ampak, da bom na veliko zapravljala za to pa res ne, ker itak trgovci in proizvajalci izkoriščajo in za slabo kvaliteto navijejo tudi fajn cene...

Res je malo teže za tiste, ki so v zadnjih mesecih pozimi. Te pa res morajo malo več zapravit, ampak vseeno se človek (če hoče) lahko znajde tudi drugače.

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
13.4.2006 15:19:08   
Anonimen
Vsak razmislja drugace. Da ne bo pomote- pisem prvic in nisem ena izmed anonimnih iz prejsnjih sporocil.

Se pa strinjam s tem, da je treba v nosecnosti si tudi kaj kupit, saj se mi zdi brez veze da si ne bi privoscila v takem lepem "stanju" kot je nosecnost.

Sem pa tak tip, da ne bom kupovala stvari, ki mi bodo potem tudi prav.. Poleg tega nosecniske stvari niso ne vem kaksne znamke in ne vem kako kvalitetne, zato po porodu ne pridejo v postev.
Komaj cakam da rodim in da grem v en orenk shopping- totalno bom prenovila garderobo kot vsako poletje, saj hocem biti seksi mamica

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: nosečniška oblačila-ne splača!
14.4.2006 7:48:31   
asso
Ta zadnja anonimna. Ne vem, kje si ti gledala nosečniška oblačila, da se ti ne zdijo kvalitetnauser posted image user posted image , no o znamkah, da ne govorimo, ker tudi nosečniška oblačila imajo znamke (benetton, Iana...)...
Jaz sem si kupila že za prvo nosečnost zeloooooo kvalitetna oblačila. Celo ene kapri hlače takšne lepe moderne in eno moderno konetjerco sem dala v nadaljno uporabo mami (ker pri njenih letih je skoraj normalno, da ima malo trebuha) in nihče ni opazil, da je nosečniško in povrh vsega slabe kvalitete. Nosila jih je celo poletje in še to sezono mislim, da bo prišlo v poštev.

Tako, samo v razmislek. Jaz pa tudi nosečniških oblačil si ne kupim, če vidim, da ni ne vem kakšna kvaliteta, da so neke cunje...



_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Kako ste dojile?
endrina



sprva leže, potem sede (48%)

sprva sede, potem leže (11%)

samo leže (15%)

samo sede (17%)

nisem splpoh dojila (8%)


Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!