|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stabilizator
2.4.2006 9:20:17   
kalaxy
Dobro jutro,

zanima me ali ste uporabljale stabilizator za stekleničke in dude?
ali je boljši električni ali parni? Razlika v ceni je kar velika.

LP, Kalaxy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stabilizator
2.4.2006 10:11:08   
tinatona
Stabilizator? Najbrž misliš sterilizator. Sta pa dva tipa... električni in za v mikrovalovko. Oba delujeta na principu pare; saj v oba naliješ vodo...

Jaz imam električnega. Starejši model od Aventa, ki sem ga dobila. Če ga ne bi, bi si ga pa 100% kupila. Meni je super. Vse noter daš, malo vode naliješ in pritisneš na gumb... Tko da ga priporočam.

LP Tina

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2006 10:46:33   
Anonimen
Jaz mislim da tega sploh ne rabiš,potrata denarja.
saj sama vodo doma daš v lonec notri flaške in dude ter pustiš cca 3 minute,da se prekuha in to je to.
Ni velika umetnost

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2006 11:11:10   
kalaxy
Ja sterilizator, seveda. Napakca.
Moja kolegica si je vso posodo uničla s prekuhavanjem dud in flašk.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2006 11:15:34   
jakaracman
Jaz sem kupila parnega za v mikrovele, veliko uporabljala in zelo zadovoljna- od Aventauser posted image

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2006 17:31:28   
janja 27
jaz sem tud kupla stelirizator od aventa za mikrovalovno in sem full zadovoljnauser posted image user posted image  tko da ti tole priporočam, po moje je boljš kot če kuhaš v loncih.......odločitev je pa tvoja......user posted image

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2006 18:42:15   
Anonimen
ne razumem kako lahko s prekuhavanjem uničiš posodo? sej je isto k če bi dala vodo vret??!!
drgač pa js nisem niti imela sterilizatorja niti nisem vrela v posoah ker se ponavadi obročki od stekleničk raztegnejo in pol puščajo. js sem uporabljala tekočino za hladno steriliziranje - kupila v merkatorju. sicer pa s steriliziranjem nisem sploh pretiravala. mogoče sem vse skup sterilizirala enkrat na teden, smo pa flaške uporabljal tm od 5. mesca dalje, za čakj tut prej pa nikol nism sterilizirala ne vem kaj. mogoče je drgač če novorojenčka futraš po flaški?

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2006 21:26:54   
copka77
jaz imam električnega od Aventa in ga uporabljam bolj redko -2x tedensko za sterilizacijo dudk, ker se mi zdi, da so drugač samo s spalhovanjem še vedno umazane...no druge stvari pa itak nesterilne v usta daje, tako da za tiste ki mi bodo skočili v besedo, mogoče malo pretiravam...user posted image
Vglavnem je fajn, sterilizira se lahko veliko stvari naenkrat, saj je velik, in mislim da nepogrešljiv če boš imela zalivančka...torej če ne boš dojila! Mi smo na zizi, tak da je Avent le za dudke..no pa tu pa tam za flaško od čajčka ali prsno črpalko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2006 22:02:32   
Anonimen
ne razumem kako lahko s prekuhavanjem uničiš posodo? sej je isto k če bi dala vodo vret??!!

Tega tudi jaz ne razumem. Jaz sem tudi prekuhavala ene parkrat, mogoče dvakrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2006 22:27:52   
rija
Jaz imam električnega od Aventa in ga uporabljam vsak dan. Flaške operem, zložim v sterilizator, zakurblam in grem stran. Meni se zdi ful praktičen in bi ga kupila še enkrat, kakorkoli da velika večina žensk trdi, da ga ne rabijo.

Verjetno tiste, ki ga nimajo.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2006 23:14:39   
Anonimen
jaz prekuhavam že odkar se je rodil,sedaj je star že 1 leto in nismo nič uničili in niti se ni nič hmm kot je ena rekla se mi zdi raztegnilo ali nekak tako.
prekuhavam 1 x na teden,v vodi pusim vret cca 3 minute in potem samo splahnem pod vodo in to je to.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2006 20:43:39   
niki#
kaj pa sledi od apnenca? Jaz sem pri prvem na začetku prekuhavala pa so stekleničke postale grde... potem sem sterilizirala v pari... sedaj pa sem kupila za v mikrovalovno...še ne vem kako bo ?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2006 8:44:53   
Barbs
Strinjam se z Laro. Če polno dojiš, ga praktično ne rabiš in stekleničko za čaj resnično lahko prekuhaš v loncu. Jaz ga pred porodom nikakor ne bi kupila, potem pa tako ali tako oceniš, kaj in kako.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2006 12:22:22   
zmajčka
Koliko pa košta sterilizator od Avanta? Kakšna je cena? Se mi niti približno ne sanja.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2006 19:01:31   
Felicity
zmajčka: mislim da okrog 20.000 SIT v BC (al 25.000). user posted image

(odgovor članu zmajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2006 19:11:13   
zaspanka
ja ta ta dražji je električni. drugače pa je tisti za v mikrovalovno okoli 7000 sit. sem pa jaz kupila v rutarju res ugoden komplet strerilizatorja za v mikrovalovno skupaj s flaškami in črpalko za mleko tudi s flaškami in blazinice za okoli 13000 sit. sem pregledala cene tudi po avstriji in italiji, pa je bilo to res najugodnejše!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2006 19:24:47   
Anonimen
ko prekuhaš stekleničko in dudo splakneš pod vodo in konec.nobena umetnost

(odgovor članu zaspanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.4.2006 19:57:16   
copka77
jaz sem ga kupila v internetni Nemški trgovini-električnega od Aventa za 10800 SIT = 45 eurov- to je redna cena ne akcija!!! Toliko o slovenskem BC ipd.trgovinah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Obutev za po hiši
muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)

Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!