|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POGUMNE......2. dan (Š)
2.4.2006 8:28:25   
pokica_
Dobro jutro punce!

Kaj boste jedle danes? Moj jedilnik je sledeči:
Z- 1 jabolko
K- mlad pečen krompir, solato in sladko dinstano zeljeuser posted image
V-1/2 kosila

Mmmmm...mjamiuser posted image
LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POGUMNE......2. dan (Š)
2.4.2006 8:41:02   
Mariposa
Jutrouser posted image

Z: dva ali pa trije mali kiviji
K: krompir narezan na kose, zmešan z na kose narezano o čebulo, bučkami in melacani, potresen z mleto papriko in pečen v pečici. Poleg tega skeda motovilca.
V. pol kosila

Punce, kdaj se bomo pa tehtale? Ob nedeljah ali kako?

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2006 8:54:33   
pokica_
Mariposa tehtale se bomo na 8. dan, torej naslednjo sobotouser posted image .
Moja jutranja kavica je že za manouser posted image , zdj pa čakam da bom lačna postala, da bom začela jabolko glodatuser posted image .

LP

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2006 9:15:02   
AKŠ
evo:

Z: ena veliikkka pomaranča
K: pečen krompirček in velika skleda regrata
V: kosilo v pomanjšani obliki user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2006 10:14:19   
svoja
Živjo!

Moj škrobni jedilnik bo takle:
Zajtrk in malica - jagode
Kosilo - basmati s koruzo in bučkami
Večerja – upam, da bo kaj kosila ostalo

Nasploh mi te škrobne večerje povzročajo probleme – še enkrat kuhat krompir ali riž user posted image ... A je lahko tudi samo solata?

Lep dan na sončku vsem.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2006 11:09:53   
dix
Kako pa je kaj z juho? na mojem jedilniku pri vsakem dnevu piše da je treba po kosilu popiti nekaj čiste juhe brez dodatkov, a ve to delate? Meni prav diši današnja juha...
V bistvu mi vse diši, ne vem če ne bi kar obupala...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2006 11:30:01   
t_t_y
Ne, ne dix - obupala pa ne boš tko hitro. Normalno, da ti zdej vse diši, k si na dieti, samo sej lahko itak vse ješ - no samo ne na isti dan.
Za juho je pa tko - jaz je nisem, ker mi pač ni za juho, sicer pa jo lahko (kot ti piše pri dieti).

lp

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2006 13:17:25   
pokica_
Ah dix...obupala pa že neboš! user posted image  To bi bla veliiiiiiiika napaka.....smo POGUMNE...in vztrajne user posted image . Tako smo se zmenile na začetku user posted image .  Še samo slabih 89 dni do konca.....jupiiiuser posted image

LP

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2006 14:08:10   
svoja
Jst mam pa en problem v glavi glede diet, ki me prej ali slej vodi do tega, da obupam. Vsaj tako se je do sedaj izkazalo. Namesto da bi se držala diete po programu, sem razmišljala: Eh, pa zakaj bi dva sadeža za zajtrk, po nekaj dnevih itak ne čutim lakote, eden povsem zadošča. Ne bom banane za zajtrk, jabolko bo dovolj. Zrezek bom rajši skuhala v juhi namesto na olju. Juhe res ne rabim po kosilu, saj sem se najedla. Zakaj bi še čokolado po tortici? Ena kepica sladoleda bo zadosti itd. Skratka, v stilu: če se že držim diete, naj bo to dieta dieta, ki bo čim bolj zmanjšala kile. In sem pristala pri enolični hrani brez okusa. Lakote sicer nisem čutila, vendar se je moje telo po mesecu odločilo, da nujno rabi še kaj drugega in več. Nisem zdržala. Tokrat sem si obljubila, da rajši zmerno kot ortodoksno, pa do konca. Ima še katera take probleme?user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2006 14:13:56   
t_t_y
No, jaz sem ravno kontra - dokler si ful vse omejim, vztrajam, ko pa si
dovolim malo več, me premami še tole, pa sam še tole, pa....no, na ta način
jaz funkcioniram.
Svoja - Sicer pa, kaj če bi tokrat poskusila drugače?

lp

(odgovor članu svoja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2006 15:10:24   
mama76
Ojla jaz sem pa danes za zajterk hruško, za kosilo koruzno mineštro in za po kosilu koruzno mineštro in maloprej sem koruzno mineštrouser posted image user posted image user posted image , mene taka lakota da jeuser posted image  , upam, da vsaj večerje je bom jedla, ker če ne je itak brezveze!

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2006 15:57:05   
*pepelka*
Le pogumno. Nikar ne obupajte že na samem začetku. Sama danes zaključujem pri Odločnih in sem navdušena nad svojim rezultatom. Vam povem, splača se potruditi in biti vztrajen do konca. Tudi jaz sem najprej menila, da ne bo lahko zdržati, pa sem se s časom tako navadila na ločevanje, da mi sploh ni bilo več problem.

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2006 16:23:33   
Mariposa
Joj Dix nikar ne obupatuser posted image Saj če povem po pravici jaz tudi že cel dan dobesedno sanjam in v ustih čutim Domaćica piškote, pa kakšno čokolado, samo ne bom odnehala. Sem si privoščila za popoldansko malico eno banano, kar je še vedno manjši greh od kake sladkarije. Upam pa, da je to samo začetna kriza, ko pa se bo telo privadilo na tak način prehranjevanj, bo pa v redu,..upam, da ne slepim sama sebeuser posted image user posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
2.4.2006 18:04:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2006 19:08:52   
svoja
Kako pripraviš koruzno mineštro?

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2006 19:13:18   
svoja
Trdno nameravam po pravi poti. Si pišem jedilnik in se ga poskušam čim bolj držat.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.4.2006 20:17:21   
dix
Jaz pa sploh nisem nič lačna, ampak me mori to, da moram jesti danes npr krompir jaz bi pa meso. Samo me zanima kaj bo na sadni dan, če bom preživela...
Moj je danes celo pecivo jedel v kurilnici da ne bi jamrala, se mu očitno smilim. Komaj čakam na jutrišnjo torto! njami...
Upam da res ne bom prva obupala, bom počakala da bo katera pred menoj, pa bom jaz pol takoj za njo ;-)

hafi, koliko si pa shujšala?

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.4.2006 21:24:40   
Margareta

Za zajtrk sem pojedla banano, za kosilo pa riž in rdečo peso, pa je bila pesa očitno pokvarjena, ker mi je bilo potem tako slabo, da sem vse zbruhala.

Sobno kolo gledam od daleč. Oz sem imela ponoči bližnje srečanje z njimuser posted image . Pozabila sem, da sem ga privlekla iz kleti in sem se ponoči s takim šusom zaletela vanj, da sem ga premaknila za pol metra.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.4.2006 0:23:05   
lelaval
No, jaz sem ravno kontra - dokler si ful vse omejim, vztrajam, ko pa si
dovolim malo več, me premami še tole, pa sam še tole, pa....no, na ta način
jaz funkcioniram.

t_t_y - kot bi brala sebe. user posted image

Margareta - tvoje stojalo za prah (beri sobno kolo), pa le spravi v pogon. Ko sem jaz svojega - ob gledanju filma (pa pazi, da ne voziš po klancu navzdol - ker tam ne rabiš gonit user posted image ), se mi je poznalo in je kilca ali še malo več šlo dol (a kaj, ko sem ga premalokrat 'zaštartala' - je venomer prazna zračnica user posted image user posted image

Samo me zanima kaj bo na sadni dan, če bom preživela...
dix - saj sadni dnevi niso tako hudi - jaz sem si ga prostovoljno izbrala kot 1. dan po končani dieti, ker sem že vajena takšnega načina prehranjevanja (ali pa so krivi današnji piškoti, ki jih je bilo vsekakor preveč user posted image )

Sicer pa - POGUMNE, držimo pesti, da vam uspe 'sklatit kile dol'. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.4.2006 21:30:36   
poliloni
Evo še mene - malo z zamudo:
z:2pomaranči
k: zelenjavna rižota + zelena solata
v 1/kosila (no, bilo je malo več kot le pol, ker sem za kosilo preveč skuhala....user posted image  - ko je bilo pa takoooo dobro...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?