Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČNE 89. dan - škrob 1.4.2006 8:14:03
|
|
|
|
Lumpi
|
Ej punce - dobre ste. Upam, da pridemo do konca tudi me pri Bombah.
|
|
RE: ODLOČNE 89. dan - škrob 1.4.2006 8:51:54
|
|
|
|
*pepelka*
|
Ja seveda smo Odločne in gremo do konca. Še danes in jutri, potem pa bo treba to kar smo dosegle še vzdrževati. Tudi vzdrževanje traja 3 mesece in upam, da mi bo uspevalo tako dobro, kot mi je teh 90 dni. Rse sem zadovljna, saj sem grešila le enkrat samkrat in še to na dan ko smo imeli krst naše Dosegla sem svoj cilj, pa čeprav ni ravno -20 kg je pa vseeno ok.
< Sporočilo je popravil hafi -- 1.4.2006 8:55:29 >
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 89. dan - škrob 1.4.2006 9:03:55
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro. Jaz bom danes nekaj krompirjevega. Verjetno kar restan krompir. In solato. Kaj zdaj bomo pa v ponedeljek javile vso izgubljeno težo? I seveda objavile slike?
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 89. dan - škrob 1.4.2006 11:32:27
|
|
|
|
*pepelka*
|
Kaj zdaj bomo pa v ponedeljek javile vso izgubljeno težo? I seveda objavile slike? Izgubljene kile lahko. Fotk pa ne bom objavljala, saj itak nimat tiste od prej, da bi se vidla razlika
|
|
|
|
RE: ODLOČNE 89. dan - škrob 1.4.2006 12:54:12
|
|
|
|
t_t_y
|
Ja, dajmo v ponedeljek sporočit izgubo kg, da jaz potem do torka pripravim tabelco (v ponedeljek ne bom mogla, ker mam po službi še en izpit), pa da stehtamo našo drago okroglo Kunigundo. Sicer se pa jaz s 17.4. za kak mesec pridružim še pogumnim (ker bi dala še kak kg rada dol - sem ga zdej zadnja dva tedna mal sraćkala), Sicer pa, kako je s tisto , na kateri naj bi se dobile tiste, ki smo se družile 90 dni na tej temi - kaj ste al niste za? lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?