Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
odsotnost nosecniskih znakov 31.3.2006 12:31:26
|
|
|
|
tintara
|
Lep pozdravcek vsem! Mene pa nekaj zanima. Noseca sem polnih pet tednov in v bistvu nimam nobenega nosecniskega znaka. Slabo mi ni (v prvih dveh mi je bilo, a tudi ne pretirano), joske me ne bolijo (v prvi so me zelo, v drugi z zalostnim koncem pa ne), sirjenja maternice skoraj ne obcutim (sem ga edino par dni okrog datuma, ko naj bi dobila M). Edino zaspana sem hitro, pa se to se mi zdi, da je bilo pred kakim tednom hujse. No, edini znak, ki mi nakazuje nosecnost je odsotnost M. saj ta je najbrz glavni, ampak vseeno me malo skrbi oz se mi zdi cudno. A je imela katera podobno, pa se je potem koncalo v redu? Saj najbrz mal za brez veze panicarim, ampak v decembru sem imela ss, pa me mal mori. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: odsotnost nosecniskih znakov 31.3.2006 12:39:28
|
|
|
|
Tricia
|
Bodi vesela, da je tako. Ne, nisi edina...tudi jaz nisem čutila nobenega nosečniškega znaka, niti utrujenosti, nič, kot da ne bi bila , razen odsotnost M je kazala da sem in čez par mesecev še rast trebuščka...A ni fajn tako? LP + še naprej lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: odsotnost nosecniskih znakov 31.3.2006 12:43:02
|
|
|
|
bombonček
|
Jaz celo nosečnost nisem imela nobenih "znakov nosečnosti"razen trebuha pa še tega ne velikega!Hočem ti povedati,da me ni čisto nič matralo počutila sem se kot,da nisem noseča razen v zadnjih mesecih ko me je naša punca začela močno brcati,da sem bila sigurna,da nosim fanta!Nič naj te ne skrbi ti kar lepo uživaj v nosečnosti!
|
|
|
|
RE: odsotnost nosecniskih znakov 31.3.2006 12:59:00
|
|
|
|
kapesanta
|
men so samo prsi v 1M zrasle, pa v 3M me je zgaga pekla, imela sem tudi M (no ja - izcedek), še celo test je pokazu negativni rezultat.... Da sem sem izvedela šele od G v 14T. Pol je začel pa še trebuh rasti....
|
|
RE: odsotnost nosecniskih znakov 31.3.2006 13:00:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Bodi srečna, da je tako.....Jaz sem do petega meseca objemavala wc školjko cel dan...In ni blo nič prijetno....
|
|
RE: odsotnost nosecniskih znakov 31.3.2006 13:06:40
|
|
|
|
KODA
|
Jaz razen odsotnosti m. in zaspanosti(ta se je stopnjevala),tudi nisem imela nobenega drugega znaka.
< Sporočilo je popravil KODA -- 31.3.2006 13:08:10 >
|
|
RE: odsotnost nosecniskih znakov 31.3.2006 13:06:54
|
|
|
|
tintara
|
O punce zlate ste! saj sem vedela, da bo najbolje, ce vas mal povprasam. Ste me kar lepo pomirile. No, saj ni da se prevec sekiram, sam zjutraj me je pa zvilo. Sicer sem se pa itak odlocila, da na preteklost (SS) ne bom mislila. Kaj bi se sekirala kako bo..., ce bo spet prislo do splava, pac bo, bom ze takrat trpela in jokala. Vnparej pa ne bom in pika. Aja, saj en precej nosecniski znak pa sem zadnjic opazila - in sicer malo mlekca (no, mleko ze ni, ampak pac ena tekocina), Po teoriji sicer mislim, da naj bi to zacelo nastajati po 12 tednu, ampak jaz sem definitivno imela flek na majici (cisto majhen) in to na sredini 5 tedna. Pa teorija gor ali dol. Hvala se enkrat! Lep vikend vam zelim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
partner pri porodujana kAli je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?da (
80%)
ne (
20%)
Število vseh glasov: 1281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!