Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rjav izcedek po včerajšnji punkciji 31.3.2006 8:16:13
|
|
|
|
Saša27
|
Mojca, jaz sem po punkciji krvavela še dva dni, rjav iscedek sem pa imela tretji dan, tak da vsaj mislim tako, je to čisto normalno.
|
|
|
|
RE: Rjav izcedek po včerajšnji punkciji 31.3.2006 8:28:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Saša27! Meni izcedek počasi izginja,res pa je da veliko počivam.Ja je možno,da krvaviš so tudi meni tkole rekli vendar mene bolj zanima kaj bo,če so do nedelje ne bi ustavilo,ko imam transfer? LP Mojca
|
|
RE: Rjav izcedek po včerajšnji punkciji 31.3.2006 8:33:03
|
|
|
|
Mana
|
Pomoje ne bo veliko vplivalo na transfer, saj ne krvaviš iz maternice. Krvavela sem tudi jaz dva dni, bolelo pa me je ša na transferju močno, tako da tudi jaz nisem vedela kaj bo ker nisem bila sproščena. No , pa je , hčerkica. Tudi tebi želim veliko uspeha in SREČNO. Držim pesti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?