|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje slovo od čestitk
31.3.2006 0:41:03   
Anonimen
Tako, konec meseca je tu in kot sem rekla, sem sprejela odločitev. Na podlagi rezultatov ankete, ki jo je izvedla puncica v zvezi s pomembnostjo čestitk za uporabnice RR-ja, ki so porazni, sem se odločila, da več ne bom izdelovala čestitk za RD.
Rezultati so tukaj, Kerensa pa je naredila analizo: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?showResult=1&m=853174,

Hudo mi je, vendar jih je premalo takih, ki jim to kaj pomeni. Res je, da jih je nekaj zvestih, ki so vsak dan napisale lepo besedo slavljencem in hvala vam za to.
A že ob pogledu na število ogledov, ki skoraj nikoli ni preseglo števila 70, je jasno, da je bil ves trud zaman. Vse ostale teme imajo št. ogledov po 200 ali več, pri čestitkah se številka vrti v povprečju okoli 50 ogledov. Kaj pa je 50 ogledov na dan, če pa ima RR 12.000 uporabnikov, večinoma aktivnih pa okoli 300 dnevno?

Škoda se mi zdi izgubljati čas, ki pa ga bom kmalu imela zelo malo, saj se bliža moj odhod v službo.

Hudo mi je, a moj čas je dragocen. Bom pa vesela, če se bo katera druga odločila prevzeti to delo. Samo zato, da ne bom imela občutka krivde, da sem pustila na cedilu tiste, ki ste me redno brale. Za vas ena user posted image .

S tem postom se poslavljam od izdelovanja čestitk z današnjim dnem. Hvala, da ste me brali.
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moje slovo od čestitk
31.3.2006 0:53:38   
karmy
user posted image user posted image škoda... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2006 1:03:56   
KODA
user posted image user posted image
Lepo si pisala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2006 5:35:57   
tanaja*
Res si vlagala veliko truda v to user posted image . Jaz sem vsak dan čestitala, ker mi je to lepo. Za anketo pa nisem vedela, ker na tisti forum redko zavijemuser posted image . Škoda, jaz jih bom zelo pogrešalauser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2006 6:46:53   
anitaz
Svaka čast ti, da si si vzela čas in si se tako lepo trudila.  user posted image  

Mogoče bodo pa še kdaj zaživele. user posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2006 7:52:57   
dory
Men se pa zdi prou skoda....saj je bila to tudi ena zlo lepa pozornost,da se spomnimo nasih clanov in jim voscimo se ostali...pa se tko fajn si se potrudla...res skoda...

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2006 8:01:34   
lelaval
Meni je tudi žal.  user posted image user posted image
Sem jih redno spremljala in včasih tudi čestitala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2006 8:13:22   
Anonimen
Škoda, jaz sploh nisem vedela za to anketo. user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2006 9:06:24   
Maxica
Jaz tudi nisem zasledila te ankete, na žalost. Sicer čestitk ne pogledam vsak dan in tudi voščim ne redno, ampak občasno pa vendarle, sploh če vem, da na tisti dan kdo praznuje. Škoda, ampak če si se tako odločila, ok. Hvala za tvoj trud!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2006 9:56:03   
Anonimen
Res škoda no!!!!!user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2006 13:19:34   
Wahoo RR
Men so bile čist fajn...tud jaz nisem glih gledala vsak dan...ampak vseeno je lepo vidt, da se je nekdo pa vseeno spomnil...

Škoda

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2006 13:38:28   
CatJa
Eh, Blacky, ne vrži tako hitro puške v koruzo! Važen je namen, ne kdo gleda ali celo čestita. Kaj pa tisti, ki nekaj vprašajo, pa celo sploh ne dobijo odgovora?
Če si ne premisliš, vseeno hvala, ker si se tako trudila! user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2006 14:07:31   
Anonimen
Primerjave med mojimi čestitkami in tvojimi, Blacky, dejansko res ni bilo. OK, vsebina je bila sicer enaka, ampak za videz si se pa ti definitivno bolj potrudila. Pa da ne bomo mleli spet o točnosti - vsi smo zamujali, prehitevali in bili točni, a ne? Jaz sem vedno trdila, da je važen namen in to trdim še vedno. Ampak tukaj je namen očitno zvodenel. Moj in tvoj. Pa verjetno bi tudi od naslednice (ko bo, če bo). Tako, da jaz lahko rečem samo to, da mi bo za čestitkami žal (poznap feeling, da so čestitke kakor tvoj otrok, a ne, Blacky?). Vsak dan sem jih pogledala, vendar nisem "odgovarjala" nanje. Pa tudi tako dolgo še ni tega, kar sem jih sama pisala. Tako, da...
Vse lepo enkrat mine.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
31.3.2006 14:30:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
31.3.2006 19:19:38   
Anonimen
Da ni to prvoaprilska šala? user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
31.3.2006 22:12:01   
spacey
Jooooj Blacky, sam še jutr jih objavi, pliiiiz. user posted image Že tako mi je danes cel dan po malem hudo, ker se spominjam na leto nazaj, jutri je pa naš dan.

Prosim, prosim, ne me pustit na cedilu jutri? user posted image

Drugače, pa upoštevam tvojo odločitev, vendar... Najlepši šopek user posted image user posted image samo zate.

Lp
Spacey

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.3.2006 22:24:45   
M_A_J_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem se tako veselila prvega maja, da bi dobila kakšno lepo čestitko! Smrk!
Cenim tvojo odločitev, saj vsi vemo kakšen je občutek, če ljudje ne cenijo tvojega dela. Meni so čestitke velikokrat polepšale dan.

Lepo se imej!

Maja

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.3.2006 23:06:21   
urbancek
Meni pa se je zdel namen čestitk ta, da jo prejme tisti, ki praznuje, brez vseh ploskajočih in vzdihujočih - pa prosim ne mi zamerit.

Veliko nas je takih, ki čestitke preberemo in pomislimo na tiste, ki praznujejo in jim v mislih tudi čestitamo, nismo pa taki, da bi že stotič napisali čestitamo. Mogoče pa sem v zmoti in se opravičujem.

Lepo je, če se te na ta dan kdo spomni in mislim, da že sama čestitka zadostuje, brez cele verige.

Lp

< Sporočilo je popravil urbancek -- 31.3.2006 23:08:00 >

(odgovor članu M_A_J_A)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.4.2006 9:43:03   
jana30
No in danes spet zagledam Vse najboljše in čestitke. Da se vam le ljubi....tolko rzglablat pol je pa vse po starem.

Carpe diem !

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.4.2006 22:19:15   
Anonimen
Jana, jaz sem se poslovila od čestitk in jih več ne delam. To je bil namen mojega posta. Sem pa vesela, da jih je Kerensa prevzela. Kaj je zdaj narobe? Debata je bila o tem, da jih jaz ne bom več delala.user posted image

(odgovor članu jana30)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.4.2006 22:24:19   
spacey
Blacky zlata si. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.4.2006 11:27:49   
Nasy
ja res je lepo, ko se spomni nekdo..jaz sem bila svoje čestitke zelo vesela, čeprav sem jo pogledala čez par dni, ker me ni bilo tu

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.4.2006 14:15:39   
Pupica
user posted image user posted image user posted image

In zdej bejbe se bo spet našlo ene par tistih, ki so jim čestitke zajedale prvo stran, in BODO PRIČELE TEČNARIT, DA SO PA SEDAJ ROJSTNI DNEVI, MESECI, IN ČESTITKE NAŠIM MALČKOM PODROBLJENE PO CELI RR!!!

DA B ČLOVK PONORU user posted image user posted image user posted image user posted image

DEJMO TALE POST NEKAM ARHIVIRAT, ZA KASNEJ, KO BODO SPET ANONIMNE TEŽILA, DA SO POVSOD ČESTITKE ....

BLACKY , hvala
ti za trud!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?