|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oddaja - prezgodnji porod
30.3.2006 23:04:56   
karmy
zdajle je na pop tv oddaja o nedonošenčkih... kar jokam zraven user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oddaja - prezgodnji porod
30.3.2006 23:18:24   
mihelca
Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2006 23:27:28   
mala maja
jaz tudi.

sem pa prejle pisala tole- se mi ne da še enkrat ker se mi gabijo besede. Kako lahko sploh o tem razmišljajo

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=861724&mpage=1

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 23:30:13   
lelaval
Priznam, da sem se jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2006 23:57:57   
Margareta
tudi user posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2006 0:11:24   
mamči
Jaz tudi user posted image . Občudujem te starše, koliko so prestali- mislim VSE starše, ki so kaj takega doživeli. Pa user posted image  , ti so taki borci user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2006 0:13:37   
Anonimen
Tudi jaz sem se razjokala zraven, sploh, ko so kazali porod in tiste trenutke čakanja, kaj bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2006 1:07:03   
KODA
Jaz sem tudi gledala.
user posted image user posted image
Pa na forumu nedonošenčki sem pisala.,ker nisem videla,da je tu odprta tema.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2006 8:26:59   
SILVA
Jaz sem tudi jokala zraven,potem sem pa svojega sina fajn k sebi stisnila.
Res so dobri starši,da toliko prenesejo,vse to čakanje ko sploh ne veš kaj bo,en dan je vredu,drugi dan spet ne,grozno mora bit.
En šopek za vse starše nedonošenčkov in ijihovih malčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2006 8:27:09   
rija
Jaz tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2006 8:51:33   
Janeja
Jaz pa nisem gledala, pa imam doma 24 tedensko nedonošenko Leo.

A katera ve, če je ponovitev te oddaje in kdaj. Ful rada bi si jo ogledala.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2006 12:26:35   
Anonimen
uf so me pa razjezili zdravniki, ki se jim ni več ljubilo in bi kr odklopili ventilatoruser posted image user posted image , v bistvu če bi bila tako šibka (tista deklica Hana) bi ji srček tako ali tako sam odpovedal.
Še dobro, da se to ni zgodilo, mislim!!! Malo potrpljenja doktorjiuser posted image

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2006 13:04:05   
HuAnita
Jaz sem jokala kot dež, pa nikakor nism mogla zaspati, ko pa sem že, sem se pa non-stop zbujala, ker se mi je sanjalo, da imam popadke...user posted image
Saj oddaja je bila čisto realistična, samo ko sem začela gledati, sem mislila, da je tisti znani, velikokrat nagrajeni dokumentarec o razvoju plodu, tako da sem bila potem res šokirana, ko sem spremljala dogajanje....
Ubogi otroci in starši! Nikomur ne privoščim česa takega!
Vsem, ki ste to preživele, pa medaljo za pogum!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2006 19:47:30   
emaa
Janeja mislim, da ni ponovitve, sem si pa posnela na video kaseto

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.3.2006 22:46:06   
k1
sem gledala tudi jaz in podoživljala stvari, ki sva jih z možem dala skozi pred letom dni - od prezgodnjega rojstva, do inkubatorja, veselja ob vsakem gramu, ki ga je dnevno pridobila, da smo se prebili na "normalno" težo.... 
ni kaj, naši mali borci so res pravi junaki user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.4.2006 11:52:40   
Janeja
Emamair, si jo bom probala iz neta potegnit dol.

Če mi ne uspe pa te bom prosila za veliikoo uslugo. Saj si misliš kaj, a ne? user posted image

Se slišiva.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?