|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povijanje
30.3.2006 11:08:43   
Anonimen
Mene pa zanima kdaj ste nehale svojega dojenčka na široko povijat? Ali ste že uporabljale takšne hlačke k so zdaj prišle ven da ne rabiš nič kaj drugega kot pa plenico za 1x uporabo in še neke plenice potem pa pridejo te hlačke na vrh.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povijanje
30.3.2006 11:14:13   
Anonimen
Pred šestimi leti sem pri hčepki široko povijala 2,5 m.Sedaj pri sinu pa nisem rabila nič, Samo pleničko za enkratno uporabo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2006 14:16:41   
TVN
Nekatere porodnišnice delajo UZ kolkov že takoj po porodu in ti tam povejo, kako je glede na izvid s širokim povijanjem. V LJ - porodnišnici tega UZ ne delajo, zato moraš široko povijati do cca. 3 mesecev, ko natoi sledi UZ kolkov v svojem ZD. Glede na rezultate UZ-ja, ti povedo, ali moraš še naprej široko povijati ali ne. Nam ni bilo treba, tako da smo se rešili povijalk po slabih 3 mesecih.

Nekatere namesto široko povijanja uporabljajo Racmanke. Sama z njimi nimam izkušenj.

Sicer pa tole široko povijanje ni noben bav-bav. Tudi meni se je to na začetku (pred porodom) zdelo zoprna zadeva, potem pa se povsem navadiš. Priporočajo ga tudi kot preventiva proti popkovni kili.... 

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 15:32:41   
tinkamiška
iza je imela v CE porodnišnici tretji dam UZ kokov in sem jo široko pivijala z eno pampersko, dvema bombažnima plenicama, po vrhu pa še previjalno. po treh tednih smo imeli kontrolo in sem jo morala povijat še do tretjega meseca.

bi sedaj tudi previjala z bombažnimi pleničkami.

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2006 18:23:34   
SašaR
Rodila sem v Lj. porodnišnici in mala ni imela UZ kolkov.  Sedaj (5. tednov) smo imeli UZ in nam je zdravnik rekel da je vse OK samo naj do 3. meseca povijamo široko, potem pa lahko samo še pampersko uporabimo.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2006 21:17:21   
KODA
Tastarejšega sem 9 mesecev povijala na široko,dokler levi kolk ni bil o.k.
Tamalega pa samo 4 mesece.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2006 22:22:19   
soncek&luna
jaz sem mojega povijala 2 meseca, sem prenehala se pred UZ in je bilo na UZ vse ok... je pa res, da se navadis, pa fajn je, ko imas na zaceetku 'oporo' za prijet malcka

Mami, pika moja!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2006 12:55:08   
Tricia
V Šempeterski bolnišnici pa otroku naredijo UZ kolkov tisti dan ko greš domov (če je vse ok je to 3.dan) in ti takrat povejo ali ga je treba široko povijat ali ne. Meni je pediatrinja rekla, da ni treba, na izvidih od UZ-ja pa je pisalo, da ga priporočajo user posted image ...no jst moje nisem - imela je samo pampersko+povijalno. In ko smo pri 3. mesecih imeli spet UZ, je bilo še zmeri vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako dolgo ste vozičkali?
maca83 RR

Kako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?

uporabljamo le nosilko (12%)

dokler ni shodil/a (20%)

dokler ni hotel več v vozek (17%)

do enega leta (12%)

do dveh let (35%)

do treh let (5%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!