|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj sprožijo porod?
30.3.2006 9:16:48   
katerina
živjo!
par dni nazaj je ena spraševala o porodu čez rok, pa me zanima, kakšna je praksa glede tega v ljubljani? ginekologinja me je poslala tja, če do sobote, ko bom 1 teden čez, ne bo nič. menda mi bodo kar sprožili.
mene je pa tega strah! raje bi videla, da se (vsaj) začne naravno! sicer je tole čakanje res po svoje mora, čas se mi je začel grozno vleči, ampak vseeno... naravno je le naravno.
a po enem tednu v ljubljani res kar sprožijo, ali me bodo samo pregledali in se potem odločili kako in kaj?
naj povem še to, da sem še popolnoma zaprta, popadkov (razen občasnega otrdevanja trebuha) pa še nisem imela.

lepo prosim za vaša mnenja in izkušnje!!!
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj sprožijo porod?
30.3.2006 9:31:10   
tadejaa
Po moje ti bodo en teden po roku sprožili porod.
Meni so ga dvakrat sprožili sedmi dan po roku z
vaginalno tabletko. Ene pač nimamo te sreče, da bi se
porod pričel sam, pa še morda kakšen dan pred rokomuser posted image .
Nič naj te ne bo strah sprožitve poroda, jaz sem prvič
rodila v treh urah, drugič pa v eni uri in pol. Obakrat samo
s svojimi popadki.

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2006 9:33:03   
sazi
sicer nisem bila čez rok, tako da ti glede odločitve, kdaj sprožijo porod ne vem nič povedati, lahko ti pa samo povem, da so porod sprožili 2 tedna pred rokom (zaradi visokega pritiska) in tudi jaz sem bila popolnoma zaprta, brez 1 popadka... tudi jaz bi raje vse naravno, ampak ni šlo, je bil pa cel postopek neboleč in tudi porod normalen, tako da se ti glede tega ni treba nič bati, je pa res, da lahko na vstavljene vaginalete vsaka ženska reagira drugače - srečno pri porodu, pa ti želim, da se ti vse začne pred odhodom v LJ

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 9:34:46   
Mala Vita
Meni so v Celju sprožili porod 13 dan po roku. Na koncu se je pa vse končalo s CR, ker porod ni napredoval.
Jaz se še 13 dan nisem nič odpirala, nič popadkov, tako da so mi vse sprožili z vaginalnim gelom.
Naj te ne bo strah.Vso srečo.

LP

(odgovor članu tadejaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2006 10:23:39   
Margareta

Pri meni je bilo isto. En teden po PDP se ni dogodilo še nič konkretnega zato sem morala na pregled v Ljubljansko porodnišnico, tam so mi naredili CTG in ultrazvok - pregledali so tudi pretoke. Ugotovili so, da ima otroček še dovolj plodovnice in da se mu dobro godi, tako da so me za 2 dni poslali domov. Po dveh dneh je sledil isti pregled in sproženje poroda s to tableto. Nič naj te ne bo strah, nič hudega ni. Jaz sem po tej tableti v roku mislim da dveh ur dobila popadke.

Pa lepo se imej

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2006 15:54:13   
mačica
JAz sem rodila 2x čez rok, prvič 4 dni drugič 5 dni in obakrat so se odločili za sproženje poroda na podlagi AMNIE-pregleda, kjer so ugotovili, da imam mlečno plodovnico kar pomeni da posteljica ne deluje več 100%.
Rodila sem prvičl v dveh urah drugič v eni in ni blo nič panike, vse ok in normalno, aja rodila sem pa v Kranju.
Ni nič takega, če ti sprožijo mene so kar takoj priklopili na umetne popadke ki so jih hodili pospeševat tako da je edino to slaba stran da ni kakih hudih premorov in moraš polno iskoristiti čas med popadki za počivanje je pa res da je vsaj hitreje mimo in je štručka pri tebi!

Lp, mačica

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?