Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ja vem, dohodnina...že spet 29.3.2006 21:15:18
|
|
|
|
morskadeklica
|
Malo preračunajta, kako se vama najbolj splača. Uveljavljata pa lahko seveda oba, mesece si pač porazdelita kot najbolj odgovarja vama.
|
|
RE: Ja vem, dohodnina...že spet 29.3.2006 21:15:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Če hočeta oba uveljavljati vpišeta vsak pol leta...Če vpišeta pa vsak čez celo leto, vama pa avtomatsko dajo na pol-pol....
|
|
RE: Ja vem, dohodnina...že spet 29.3.2006 21:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, hvala.... Splača se v bistvu obema...tako da bova kar oba pisala. Hvala
|
|
|
|
RE: Ja vem, dohodnina...že spet 29.3.2006 21:23:13
|
|
|
|
dulcinea
|
A nisi še oddala? Probaj si snet program za izračunavanje, pa poglej, kje bo boljš pršlo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ja vem, dohodnina...že spet 29.3.2006 21:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok se bom vslinila sem..... mene so dans prestrašli da moram oddat dohodnino.... pa zdej sploh ne vem več kaj je res. Torej celo leto nisem delala prek študenta, ker sem pavzirala, dobila pa sem od socialne tistih 40.000 sit.... Aja pa pol oktobra pa do decembra sem delala. Sam ne tolk velik. A moram res oddat ta papirček al ne? Ok sej butasto vprašanje sam res so me prestrašli.
|
|
|
|
RE: Ja vem, dohodnina...že spet 29.3.2006 22:11:35
|
|
|
|
Anja**
|
Če maš več kot 500k (in tisti drobiž) pol ja, če ne pa: ne.
|
|
|
|
RE: Ja vem, dohodnina...že spet 29.3.2006 22:14:32
|
|
|
|
Anja**
|
Oj, Kristina ti si hitra. jaz pa šele zdaj tole pacam Zanima me , čer katera ve, če je to možno: torej če ma moj dragi kot olajšavo najina otroka dobi vrnjeno okoli 130 jurjev. V tem primeru jaz plačam 128k. To nebi... Če pa mam jaz otroka dobim 70k on pa 35. Je to možno? al sem kje sfalila Heeeeelp!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ja vem, dohodnina...že spet 29.3.2006 22:26:47
|
|
|
|
Primoza
|
Lahko pol pol, tako da je skupen čas olajšave krat število otrok kot vsota vajinih vedno enako. Vedno je najbolje da olajšavo prijavi tisti z višjo plačo.
|
|
|
|
RE: Ja vem, dohodnina...že spet 29.3.2006 22:29:32
|
|
|
|
Pupica
|
Kristina midva sva pisala še manj , on samo 4 mesece , jaz pa ostali čas, ker se nama tako bolj splača. Pomoje lahko tut po mesecih Bom jutr vidla k bom oddala
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?