|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAGIČNI LONČEK
29.3.2006 13:53:01   
Maleal
MOJ MALI JE STAR 8MES IN POL.OD ROJSTVA JE NAVAJEN NA NUK-OVE STEKLENIČKE.MISLIM DA JE ČAS DA SE UČI SAM PIT IZ FLAŠKE.KUPILA SEM MU ŽE 3 RAZLIČNE LONČKE KI NE POLIVAJO A NI USPEHA.Z NOBENEGA NOČE PIT ČEPRAV SEM MU DALA NOT NAJLJUBŠI SOK.S TEGA KI GA IMA OD ROJSTVA PIJE LE KO MU PONUDIM JAZ,ČE MU DAM FLAŠKO V ROKICO NARDI LE KAK POŽIREK POTEM PA FLAŠKO STISKA ZA CUCL DA JE CELI MOKER.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAGIČNI LONČEK
29.3.2006 13:55:40   
Maxica
Mi imamo tudi magični lonček, sicer od Aventa, ma vseeno. Otrok mora pogruntati sistem vlečenja, saj ne teče samo od sebe. Ampak v to ga ne moreš prisiliti, mora kr sam potuhtati. Ne vem, probaj mu kdaj dati slamico, toliko da vidi, kako to gre, če sam vleče. Je pa tudi naš user posted image  to pogruntal šele okrog 9,10 meseca, ampak od takrat sta pa neločljiva.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2006 14:06:39   
Tricia
Naša pa se samo čudi temu lončku. No jst sem ji kupila Nuk-ov nastavek iz polikarbonata, ki se montira na flašo, a nikakor noče piti iz njega, pa ga ima že od 6 meseca (zdaj pa ima 10.5m). Ko ji ga dam si obrača flašo pa na eno stran, pa na drugo, a se pol začne samo igrat z njo. Raje pije direkt iz kozarčka. Jst si mislim, da ne bo nikoli pila iz njega in vem da ni edina, ker poznam še starejše user posted image  ki ga ne marajo in raje pijejo še vedno po flaši.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2006 14:13:54   
hubi
Naš pa sloh ni pokapiral tega lončka. Kar jokati je začel, samo da ga je videl.user posted image  Zdaj sem mu pa kupila od Nubija lonček s slamico, je pa čisto navdušen. Pa še držat mu ga ni treba, ker po slamici tekočino gor potegne. Aja, pa lonček ne poliva. Slamica je pa ful mehka.  user posted image  Probaj še s tem.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2006 15:12:37   
Maleal
OK,HVALA VSEM ZA POMOČ.KAJ SLAMICA JE ZRAVN NUBY LONČKA

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2006 18:51:15   
Minka Pobalinka

Jaz sem mu ravno predvčerajšnjim dala Nubyev magični lonček, pa ga je takoj sprejel in začel lepo piti iz njega.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?